MondenȘtirea zilei

Andreea Mantea în lacrimi la cimitir:”Îmi lipsești enorm…”

Este o ediție cu totul emoționană din emisiunea”Trăiri alături de Andreea Mantea”, cu multe lacrimi și destăinuiri. Andreea merge la țară, unde și-a petrecut întreaga copilărie, însă vedeta este surprinsă într-un moment foarte trist, la cimitir, unde își plânge cea mai importantă persoană din viața ei.

Andreea Mantea și-a obișnuit telespectatorii cu naturalețea cu care împărtășește toate momentele din viața ei, cu bune și cu rele. Această ediție din emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea” este una cu totul diferită și plină de emoții pentru frumoasa prezentatoare. Andreea pornește într-o călătorie pe meleagurile copilăriei sale, unde au loc momente incredbile.

Andreea Mantea, vizitează locul unde a copilărit

PUBLICITATE

Andreea Mantea a plecat dis de dimineață, în locul cel mai drag sufletului ei, locul în care și-a petrecut întreaga copilări, la casa bunicilor săi, un loc plin de amitiri pentru frumoasa brunetă.

Andreea a mărturisit că nu merge la țară fără să treacă pe la morântul bunicii sale, pe care o considera ca pe propria mamă, persoana în care avea cea mai mare încredere să se destăinuie. Bruneta nu poate vorbi despre bunica ei fără să verse vreo lacrimă, îi lipsește foarte tare.

Andreea Mantea în lacrimi la cimitir

PUBLICITATE

Andreea a suferit enorm după decesul bunicii, care pentru ea a fost ca propria mamă, a fost persoana care construit-o pentru a devenit cine este astăzi.

Prezentatoarea Tv a mers la mormântul bunicii, unde a vărsat lacrimi de durere și i-a mărturisit tot ce o apasă.

”Mult! Îmi lipsește foarte mult, îmi lipsește enorm, pentru că aveam curajul să-i spun orice. Tot, tot! Non stop îmi lipsește, non stop, non stop, non stop. Să vorbesc cu ea, să stea cu David, să-l cunoască pe David, să vorbească cu David, să-l învețe și pe el ce m-a învățat pe mine, să nu știu, să vorbesc cu ea, să mă duc la ea, să stau cu ea, să o

aud, să o văd, să o simt, să facă ceva, să mă certe, să mă certe când greșesc, wow ce mă certa.”, a mărturisit Andreea Mantea
Andreea, a mers la mormântul bunicii să se destăinuie

Andreea a mai dezvăluit că merge la morântul bunicii și îi povestește tot, ca și cum ar megre la psiholog, acest lucru o liniștește foarte mult.

”Ai văzut cum merg oamenii la psiholog, se duc și spun tot la psiholog, eu mă duc la ea și îi spun tot, încă, și acum. Pentu că dacă ea nu mai e, mă duc acolo și spun acolo, că nu am unde, și-i povestesc ei tot, și-i spun, și-i spun. Știi ce cred, că ea în continuare mă ajută. Sunt multe lucruri pe care unii oameni nu le-ar crede dacă le spun.”, a spus Andreea cu ochii în lacrimi.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close