Știrea zilei

Andrei Dascalu, primele declaratii la Survivor Romania 2021 despre idila cu Roxana Ghita

Andrei Dascalu de la Razboinci a vorbit pentru prima data despre ce simte pentru Roxana Ghita, coechipiera lui. Razboinica a fost prima care a recunoscut ca il place pe Andrei.

Andrei Dascalu, noul intrat in competitia Survivor Romania, mai exact acum doua saptamani, si-a luat inima-n dinti si a vorbit despre coechipiera lui Roxana Ghita, cea care a fost prima care a recunoscut ca il place si stie ca si el se simte atras de ea.
Roxana Ghita a dezvaluit ca intre ei se infiripa ceva si nu ezita sa formeze un cuplu cu Andrei daca si el este de acord.

Andrei Dascalu, primele declaratii despre Roxana Ghita de la Survivor Romania

PUBLICITATE

Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi.

Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a recunoscut Roxana Ghiță.

Tanara in varsta de 22 de ani recunoaste ca simte ca si Andrei o place si ca si-ar dori sa aiba o relatie cu acesta deoarece considera ca sunt foarte potriviti avand in vedere faptul ca s-au placut din prima zi.

PUBLICITATE

Andrei Dascalu recunoaste ca o place pe Roxana Ghita de la Survivor Romani 2021

Acum,a venit randul lui Andrei sa spuna exact ce simte pentru Roxana:”Imi place cum esti…” a declarat razboincul intr-o discutie sincera cu aceasta pe plaja. Intrebat la interviuri ce parere are despre Razboinica, Andrei a recunoscut si faptul ca Roxana este o femeie frumoasa. Insa, daca intre cei doi e numai lapte si miere, in tabara razboincilor in ce o priveste Musty si Starlin ii aduc suficiente critici, unul spunand ca e numai gura de ea si altul ca una spune in fata si alta celorlalti concurenti.

Nici la Faimosi lucrurile nu stau prea bine avand in vedere razboiul dintre Morosanu, Zannidache si Sebastian Chitosca. Ultimul dintre concurenti nu ezita si spune ca fetele din tabara Faimosilor au inceput sa aiba ceva cu el dupa ce Morosanu ii influenteaza pe unii dintre concurenti, iar Majda ar fi unul dintre ei. Zannidache o vrea cu orice pret pe Elena Marin eliminata din competitie si spune despre ea ca vorbeste ca si cum ar fi sotia lui Buturuga, adica a lui Alin Salajean.

Ce se intampla in cel de-al doilea consiliu de eliminare? Cine castiga imunitatea? Cine va face noi nominalizari la Survivor Romania 2021? veti putea urmari totul intr-una din cele mai dinamice editii de Survivor Romania, de la ora 20:00, pe Kanal D!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close