Monden

Andra, anunț trist din izolare! Vedeta trece prin clipe dificile: ”Îmi e dor…”

De aproape două săptămâni Andra împreună cu familia sa se află în izolare la domiciliu, după ce s-au infectat cu coronavirus! Pentru artistă e o perioadă complicată deoarece ea mereu era foarte activă în cariera profesională, iar acum e nevoită să stea acasă! Ce le-a spus cântăreața fanilor.

Andra e una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar iată că noul coronavirus nu ține niciodaăt cont de nimeni, iar în urmă cu aproape două săptămâni cântăreața a anunțat pe pagina sa de socializare că s-a infectat cu COVID-19!

Imediat vedeta s-a autoizolat la domiciliu alături de soțul ei, dar și fiica sa, inițial băiețelul lor nefiind depistat pozitiv cu virusul, dar la doar câteva zile în urma retestării a fost și el confirmat!

PUBLICITATE

De atunci cei patru sunt singuri în locuința lor și petrec mult timp împreună, dar totodată pentru toți e foarte complicat, mai ales că vedeta era foarte activă în cariera profesională, scotea videoclip după videoclip, iar acum pentru câteva zile a trebuit să ia o pauză.

Cântăreața le-a spus fanilor că îi este foarte dor să-și reia viața la normal, să treacă această pandemie și să se poată întoarce înapoi pe scenă și în fața fanilor, căci de un an nu a mai avut niciun concert, așa cum s-a întâmplat pentru toți artiștii.

”Îmi e atât de dor de voi…de concerte…să ne întâlnim! Abia aștept să ne revedem”, le-a spus Andra fanilor de pe Instagram.

PUBLICITATE

Vocea Andrei a suferit modificări în această perioadă

Din cauza infecției cu noul coronavirus, Andra le-a spus fanilor că vocea sa a suferit câteva modificări în această perioadă, iar medicii i-au recomandat să nu facă un efort prea mare pentru a cânta, astfel încât să nu apară complicații.

„Deocamndată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a spus Andra, pe Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close