Monden

Smiley a ramas fara cuvinte… Ce a putut sa faca Gina pistol in urma cu putin timp

Gina Pistol, mai sexy ca niciodată pe Instagram! La ultima poză postată pe rețelele de socializare nici măcar Smiley nu s-a putut abține din a nu-i scrie un comentariu. Blondina arată senzațional în costum de baie și nu o spunem doar noi, ci și sutele de fani care și-au scris părerea.

Prezentatoarea TV este una dintre cele mai frumoase și dorite femei din România. Anul trecut, Gina Pistol a făcut anunțul cel mare, nu numai că era într-o relație cu Smiley, ci și așteptau venerea pe lume a unui bebeluș. Cuplul mai are acum de așteptat foarte puțin până ce își vor ține în brațe fetița, iar Gina se pare că abia așteaptă să revină la formele de zeiță.

Gina Pistol, în costum de baie pe Instagram!

PUBLICITATE

Prezentatoare TV a demonstrat că ese genul de femeie care arată bine în orice ipostază. Dacă înainte vedeta avea niște forme demne de invidiat, lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici după ce a rămas gravidă. Gina arată la fel de bine și cu burtica de graviduță și radiază de fericire de când a dezvăluit că este însărcinată.

Recent, blondina a pus pe Instagram o poză cu ea în costum de baie, fotografie care a făcut furori pe Instagram, iar internauții au reacționat imediat, dar și iubitul ei, Smiley.

PUBLICITATE

Gina Pistol a apărut pe internet așa cum mulți n-au mai văzut-o de ceva timp.

Într-un costum de baie roz, tip body, care-i scoteau în evidență formele perfecte, Gina le-a arătat fanilor cât de mult s-a distrat anult trecut în vacanță.

„Na ca am si eu poza cu marea. Bine, poza este de anul trecut. Mi-am permis s-o folosesc pentru ca nu-s mari diferente. Avem parul putin mai scurt. Cam atat”, a scris Gina Pistol în dreptul pozei.

Cum au reacționat Smiley și internauții la postarea Ginei

Poza Ginei Pistol a strâns aproape 68 de mii de aprecieri și peste 300 de comentarii, printre care unul a fost chiar de la iubitul ei, Smiley, care i-a comentat cu o inimioară roșie. Desigur, restul comentariilor au fost la interneuții care au ținu să-i spună cât este de frumoasă și de sexy.

„Nici la burtica nu e mare diferență/ Ești de un milion de ori mai frumoasă acum!/ Ești și acum la fel de minunata și frumoasa !!!! Nastere ușoară!!!/ Aici aveai doar o inima, acum ai doua/ Sunt convinsă ca ești muuuuult mai frumoasa ACUM!”, sunt doar cîteva dintre reacțiile fanilor.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close