Știrea zilei

O cunoscută vedetă de la PRO TV a fost dată afară! Mesajul postat de aceasta

Mihaela Bilic, medicul nutriționist de la PRO TV, a scris pe pagina sa de Facebook că a fost dată afară de la emisiune ”Arena Bucătarilor”.

Mihaela Bilic a explicat că din luna martie nu va mai face parte din echipa care se ocupă cu emisiunea „Arena bucătarilor”. Aceasta a spus că a fost dată afară fără nicio explicație.

”S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor”.

PUBLICITATE

Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul”, a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.

Mihaela Bilic le-a muțumit colegilor

Mai mult, aceata a venit și cu precizări despre formatul emisiunii de la PRO TV, menționând că le este recunoscătoare tuturor colegilor cu care a lucrat.

PUBLICITATE

”Probabil puţini ştiu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producţie Pro TV, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine, cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close