Monden

Dan Negru, adevărul despre relația cu Andreea Marin: “Am iubit impreuna…”

Să vezi și să nu… crezi! Dan Negru spune adevărul despre relația cu Andreea Marin! Au fost sau nu împreună? Faimosul prezentator TV, detalii neștiute din viața sa! Ce a spus și despre Mihaela Rădulescu?

Când spui Dan Negru, gândul îți zboară la unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. ”Regele Revelioanelor”, așa cum a fost intitulat de-a lungul anilor, reușește să ajungă la inimile tuturor de fiecare dată, indiferent de emisiile pe care le moderează și nu numai. Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, faimosul prezentator, mai sincer ca niciodată, a dezvăluit detalii neștiute din viața sa!

Dan Negru, adevărul despre relația cu Andreea Marin! Au fost sau nu împreună?

PUBLICITATE

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, de-a lungul timpului, gurile rele au susținut că între Dan Negru și Andreea Marin s-ar fi consumat o frumoasă poveste de dragoste. Întrebat ce relație a avut cu ”Zâna”, prezentatorul TV a decis să facă lumină în acest caz și să pună capăt speculațiilor. Singurul lucru care i-a legat a fost iubirea pentru televiziune și nimic mai mult.

De asemenea, Dan Negru a ținut să aducă numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin, susținând că este unul dintre cei mai importanți și de succes oameni de televiziune din țara noastră.

”Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Am iubit împreună televiziunea. Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru în cadrul unei emisiuni TV.

PUBLICITATE

Desigur că nu au lipsit nici precizările despre nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Dan Negru a subliniat că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt două femei generoase, însă niciodată nu le-a privit mai mult decât ca pe două simple colege de televiziune.

”Sunt două femei generoase, nu sunt agresive în fața publicului”, a mai adăugat prezentatorul TV.

Prezentatorul TV, totul despre cum s-a cunoscut cu mama copiilor săi

Cu toate că nu este genul de persoană care să vorbească prea mult despre viața personală, anul 2021 a venit cu mari surprize din partea lui Dan Negru. Celebrul om de televiziune a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Codruța, soția și mama copiilor săi. De asemenea, ”Regele Revelioanelor” a adus numai cuvinte de laudă la adresa femeii iubite.

”Copiii sunt, spun mulți, bine crescuți, şi ăsta e meritul ei. Şi apoi, e de ajuns să te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă. Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția.”, a declarat Dan Negru pentru viva.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close