Monden

Prima postare a Vulpiței, după ce s-a întors acasă, la Blăgești! Are legătură cu fiica ei

Vulpița și Viorel au dispărut de pe micile ecrane și nu au mai postat nimic pe rețelele de socializare, îngrijorându-și foarte tare fanii. Ei bine, asta până astăzi, când, Veronica a pus prima postare după ce s-a întors acasă, la Blăgești. În plus, are legătură cu fiica ei. Despre ce să fie vorba oare?

Vestea că serialul soților Stegaru s-a terminat a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că nimeni nu se aștepta ca totul să ia sfârșit atât de repede. După opt luni în care au surprins pe toată lumea cu situațiile lor care mai de care mai inedite, cu scandalurile și certurile în direct, Veronica și Viorel s-au întors acasă, la Blăgești, la fiica lor.

În plus, au dispărut dintr-o dată și de pe rețelele de socializare și nu au mai postat nimic în mediul online, îngrijorându-și foarte tare fanii. Ei bine, asta până astăzi, când, Veronica a pus prima postare pe contul său de Instagram. Da, da, nu glumim deloc, iar galeria foto stă drept dovadă. Tânăra din Blăgești a postat o fotografie cu fiica sa, însoțită de o inimioară.

PUBLICITATE

Reacția fanilor, după ce Vulpi a postat prima fotografie de când s-a întors acasă

Desigur că fanii au reacționat imediat la postarea Veronicăi, întrecându-se unii pe ceilalți în comentarii care mai de care. Și dacă unii i-au urat numai de bine, alții au vorbit tare urât la adresa tinerei din Blăgești, fiind de părere că nu trebuia să plece niciodată de lângă micuța ei. Viorel a repostat și el fotografia cu copila, pe contul lui de Instagram.

PUBLICITATE

”Bună ziua, Veronica! De ce nu-i arăți și față să o vedem? Oricum seamănă cu tine ❤️👏👏👏/ Mi-e dor de voi la tv/ Ia fata cu tine la București și gata! Nu ai ce face toată viața acolo. Vero, e păcat de tinerețea ta! Ai grijă de tine 🥺❤️❤️❤️❤️”, sunt câteva dintre reacțiile pozitive.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close