Monden

Tavi Clonda a facut-o lata! A pozat-o pe Gabriela Cristea nemachiata, cu fata umflata, si ciufulita, in timp ce prezentatoarea tv dormea dusa

Gabriela Cristea, pozata de sotul ei in timp ce dormea! Imaginea inedita a devenit virala!

Frumoasa bruneta a inceput o serie de aparitii indraznete cu o rochie cu paiete, mov cu verde, extrem de scurta, cu un decolteu imens. Iar cand spunem imens, nu exageram, vedeta lasand la vedere 70% din bustul ei natural, proeminent.

Mai mult decat atat, prezentatoarea tv a avut grija sa-si arate si picioarele care, trebuie sa recunoastem, au un aspect de invidiat. Gabriela Cristea a slabit in jur de 10 kilograme in ultimele luni si a avut grija sa nu dea frau liber poftelor culinare nici macar in perioada Sarbatorilor! Felicitari, doamna!

PUBLICITATE

Ei bine, pe retelele de socializare Gabriela nu le arata fanilor doar poze cu ea ca scoasa din cutie, machiata si aranjata pana la ultimul fir de par. Ea isi „invita” prietenii virtuali si in caminul ei, unde se relaxeaza in haine de casa, nemachiata si, cateodata, ciufulita…

Recent, prezentatoarea tv a postat insa o imagine pe care multe vedete, in locul ei, nu ar fi avut curajul sa o urce pe o retea de socializare. Sotul ei a pozat-o in timp ce dormea. Desi avea fata umflata, nu era fardata si nici pieptanata, vedeta a impartasit fotografia cu prietenii de pe Insta, iar comentariile au fost chiar incantatoare.


„Esti o femeie asumata, frumoasa, naturala si te apreciez enorm. Chiar esti un exemplu, o femeie adevarata, nu doar un ambalaj fara continut, cum gasim la tot pasul in showbiz”, i-a scris o cititoare Gabrielei.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close