Monden

Gabriela Cristea, in culmea fericirii! Veste uriasa pentru sotia lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea este in culmea fericirii! Vestea uriasa primita recent de sotia lui Tavi Clonda i-a bucurat si pe fanii ei. Si-a dorit de multa vreme sa se intample asta, iar acum visul i s-a indeplinit!

Gabriela Cristea va fi prezentatoarea emisiunii Mireasa: Urzeala soacrelor, extensia reality show-ului Mireasa, de la Antena 1, doar ca aceasta productie va fi difuzata pe Antena Stars. Cei de acasa vor putea inclusiv sa isi sustina favoritii in direct, la TV.

Gabriela Cristea, in culmea fericirii! Veste uriasa pentru sotia lui Tavi Clonda

PUBLICITATE

„Sunt tare fericita sa fac parte din acest proiect, ma simt onorata de faptul ca am fost cooptatata in aceasta echipa si ca odata cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia sa cunoasca in premiera si soacrele mici, dar si alti sustinatori ai concurentelor Mireasa, iar acestia, la randul lor, le vor putea ajuta pe concurente in momente-cheie din competitie“, a declarat sotia lui Tavi Clonda.

“O sa imi fie putin dificil, pentru ca o sa am serile ocupate, timp pe care il valorificam la maximum impreuna cu familia mea, dar am sa recuperez weekendurile.

Ii invit cu mare drag pe telespectatori ca incepand din 29 martie, de la ora 19:00, sa fie alaturi de noi, in direct din studioul Mireasa: Urzeala soacrelor, de la Antena Stars si daca au ceva de comunicat, sa o faca, pentru ca noi suntem deschisi sa ii ascultam pe toti cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se intampa in casa Mireasa!”, a mai declarat Gabriela Cristea, conform Spynews.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close