Știrea zilei

Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021, scrisoare emoționantă pentru soția lui:”Scriu aceste rânduri acum…”

Cătălin Moroșanu, concurentul de la Survivor România 2021, nu îi este alături soției în ziua în care împlinesc 19 ani de relație, dar i-a scris o scrisoare emoționantă. A vrut să o primească fix în ziua aniversării.

Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021 și-a emoționat soția, dar și prietenii de pe facebook cu cea mai recentă postare. Știind că va pleca departe de România mai multe luni și că nu îi va fi alături soției pe 7 februarie, atunci când împlinesc 19 ani de relație, Faimosul i-a scris o scrisoare.

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Cătălin Moroșanu? Scrisoarea pe care concurentul de la Survivor România 2021 i-a lăsat-o soției

PUBLICITATE

Cătălin Moroșanu a demonstrat atât în cariera sa de sportiv, cât și la Survivor România 2021 că este un adevărat luptător, dar se pare că în spatele imaginii de bărbat puternic și dur pe care o afișează se ascunde o persoană foarte sensibilă.

Concurentul de la Survivor România 2021 și soția acestuia sunt pentru prima oară despărțiți în ziua aniversării lor, dar cu toate acestea, Cătălin Moroșanu nu a uitat de femeia care îi este alături de 19 ani și i-a făcut o surpriză de proporții. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu i-a scris o scrisoare emoționantă soției lui, iar prietenii Faimosului au postat-o pe Facebook.

„Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an.

PUBLICITATE

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri.

Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.

Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție.

La mulți ani împreună, femeia vieții mele!”, este scrisoare pe care Cătălin Moroșanu a scris-o pentru soția lui înainte de a pleca la Survivor România 2021.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close