Știrea zilei

Doliu in lumea artistica din Romania! S-a stins la doar 37 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Doliu in lumea artistica. Joi, 29 octombrie 2020, artistul iesean Silviu Hutanu, a pierdut lupta cu noul coronavirus. Acesta a fost a stat mai multe zile internat in spital, in stare foarte grava. Prietenii artistului au publicat mesaje de condoleante pe paginile de Facebook. Potrivit medicilor, plamanii acestuia erau afectati in proportie de 95%.

„A murit Silviu Hutanu, colegul si prietenul lui Calin. A murit de Covid-19. Un tip superb. Si eu tineam mult la el. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, se arata in mesajul publicat de un prieten pe pagina de socializare Facebook.

“Ne stim de vreo 14 ani. Am avut o perioada in facultate in care eram nedespartiti. Cred ca ai fost prima persoana pe care am cunoscut-o ce nu-l accepta ferm pe “NU” ca pe un raspuns. Un munte de ambitie si pasiune cum rar vezi, chiar molipsitor, dar cel mai mult din toate mi-ai placut ca erai impaciuitor, darnic si frumos. Da, frumos asa ca om mai ales, fara rautate si fara sa judeci pe nimeni iti vedeai linistit de tot ce insemna pasiunea ta pentru muzica. Iti iubeai familia, prietenii si erai preocupat mai mereu de starea lor.

PUBLICITATE

Se pare ca asa cum se zice, oamenii frumosi sunt chemati mai devreme acolo sus…

Mi-ar fi placut sa-ti spun toate astea in fata, sa mai stam, sa mai povestim, sa mai pierdem noptile facand un ritm la clapa sau ascultand cine stie ce nebunii …sa mai fim copii.

Nu ne-am mai vazut de ceva vreme ca asa e viata, ne poarta de nici nu stim cand deja ne-am trezit in alte locuri, cercuri, visuri devenite realitate, ori luptand pentru ce ne face sau credem ca o sa ne faca fericiti.

PUBLICITATE

Am invatat diverse de la tine, dar azi ai consolidat un lucru si mai de pret pentru toti. Nu avem destul timp niciodata. Sa spunem mai des celor din jur ca le multumim, ii iubim si ca ii apreciem nu suporta amanare.

Ramas bun, prieten drag, acum esti intr-o lume mai buna! Dumnezeu sa te aiba in paza!”, a scris un prieten de-al artistului, pe Facebook.

Cu cateva zile in urma fratele artistului posta un mesaj pe Facebook in care facea apel la cei vindecati de coronavirus.

„In zilele de 10 si 11 octombrie, fratele meu a inceput sa aiba simptome. Simptomele au debutat cu febra si stare generala de rau. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iasi pentru a-si face testul PCR, testul de depistare a infectiei cu COVID-19. Pe data de 13, dupa ce rezultatul testului a iesit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Cai Ferate” din Iasi. Pentru ca starea lui s-a inrautatit si avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis sa-l transfere la sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Din ceea ce stim noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune”, scria atunci Alex Hutanu, fratele artistului.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close