Descoperă

Horoscop luni, 8 februarie 2021. Este o zi cu multe surprize pentru toate zodiile. Vărsătorii vor lua o decizi importană de cuplu

Ce rezervă horoscopul din 8 februarie pentru fiecare zodie?

Vărsătorii vor începe săptămâna în forță cu o decizie importantă de cuplu. De asemenea, este o zi specială pentru toate zodiile, nu veți duce lipsă nici de bani în această zi. Este o zi de luni prielică pentru toți nativii.

Berbec
În această zi vă este la îndemână să luați trenul, microbuzul, să plecați undeva și să reunțați la mașina voastră. La schi, la munte, la distracție. Ar fi bine să vă faceți puțin timp liber și pentru partenerul de cuplu, să ieșiți în oraș, să luați masa, să vă rupeți de rutina zilnică.

PUBLICITATE

Taur
Vă veți întâlni cu niște prieteni pentru a vă implica în organizarea unui eveniment care v-ar putea aduce un plus de notorietate şi la un moment dat şi bani. Se poate să porniți spre cineva care are nevoie de o vorbă bună de la voi, sau să-i duceţi ceva de mâncare, sau vreun medicament.

Gemeni
Este ocazia ideală să puneți capăt unui conflict cu o persoană pe care nu vreți să o pierdeți și cu care aveți amintiri de neuitat. De asemenea, este nevoie de prezența voastră la un eveniment festiv ca să aplicaţi o notă de rafinament, veniţi voi cu idei de excepţie.

Rac
O să cheltuiţi nişte bani, deşi ziceaţi că n-o să ieşiţi din casă, tocmai pentru că nu vreţi să scoateţi bani din buzunar, de pe card. O să hotărâți cu prietenii să plecați pe undeva, să vă ocupaţi poate de organizarea unui eveniment sportiv, artistic, să contribuie fiecare cu câte ceva care să condimenteze frumos petrecerea.

PUBLICITATE

Leu
Veți primi o veste bună de la cineva care, în sfârșit, s-a decis să lase totul în urmă și să vină să locuiască cu voi.
Se poate să vă treziţi cu o invitaţie surpriză şi să daţi o fugă, şi-n alt oraș pentru a face o urare.

Fecioară
Poate pregătiţi ceva la repezeală ca să-i chemaţi pe la voi, pe nişte prieteni, dacă n-o să ieşiţi deloc pe afară. O să vă ocupaţi mare parte din timp de treburile gospodăreşti şi o să vă şi puteţi plimba o oră, două, în compania unor buni prieteni, ca să vă scuturaţi de gândurile negative.

Balanță
Prietenii vin cu propunerea de a pleca pe undeva, veți alege o destinație care să se potrivească cu starea voastră de spirit.Poate v-aţi decis să mergeţi cu maşina voastră într-o staţiune turistică să va încărcați bateriile cu aer proaspăt, cu energie ca să puteţi munci.

Scorpion
Se poate să primiți niște cadouri cu un prilej anume, vin prietenii în vizită sau ieșiți în oraș. Se poate să dedicaţi ore bune copiilor, îi duceţi într-un parc de agrement, la o sală de sport pe o pârtie de schi, să faceţi cu toţii mişcare, să vă dezmorţiţi.

Săgetător
O revenire furtunoasă a cuiva care nu o să se lase până nu o să vă recucerească pentru că nu concepe viaţa fără voi. Sunteţi în maximum de formă pentru o competiţie de orice fel şi nu o să vă lăsaţi până nu o să luaţi locul cel mai râvnit, să vă depăşiţi propriile recorduri.

Capricorn
Este posibil să fiți invițati la un meci, la un spectacol ca să va luați doza de bună dispoziție de acolo. Lumea e a voastră vă puteţi permite în sfârşit să visaţi cu ochii deschişi la un om şi acela să apară şi să şi spună că vrea să trăiţi restul vieţii împreună.

Vărsător
E posibil să primiţi răspunsul de la angajatorul cu care urmează să lucraţi, vă va anuța că ați fost accepat în echipa lui. Se poate să aibă loc o întâlnire importantă şi să luaţi o decizie legată de viaţă de cuplu, că poate aveţi de gând să vă mutaţi împreună, să vă căsătoriţi.

Pești
Se poate să vă implicaţi în diverse activităţi, poate luaţi parte la un concurs şi să vă alegeţi şi cu un soi de recompensă. O să fiţi în formă şi o să aveţi chef să faceţi mişcare, să-i luaţi pe copii, nepoţi, să vă daţi cu sania la munte undeva, sau să vă plimbaţi cu bicicletă, cu trotineta, cu rolele.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close