Știrea zilei

Fratele Mădălinei Manole rupe tăcerea în scandalul cu Petru Mircea: ”Stă în casa ei, cu noua lui soție”

Marian Manole nu se lasă și lansează un atac dur la adresa fostului său cumnat! Fratele Mădălinei Manole rupe tăcerea în scandalul cu Petru Mircea. Incredibil ce a spus despre tatăl nepotului său.

Anul 2021 aduce o veste tristă pentru fratele Mădălinei Manole, singurul membru care a mai rămas în viață din familia ”Fetei cu părul de foc”. Se împlinesc 11 ani de când regretata artistă a decis să-și încheie socotelile cu viața, fiind găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni. Din acel moment, Marian Manole și părinții săi au luptat pentru a-i face dreptate cântăreței, însă bătălia a fost prea grea pentru Eugenia și Ion Manole, care, ușor, ușor, s-au stins de dorul fiicei lor.

Fratele Mădălinei Manole rupe tăcerea în scandalul cu Petru Mircea

PUBLICITATE

Singurul care mai poate face ceva pentru Mădălina Manole este fratele artistei. Bărbatul continuă să aducă acuzații grave la adresa fostului său cumnat, Petru Mircea, fiind de părere că el este cel care ar fi îndemnat-o pe sora sa să recurgă la gestul necugetat. Recent, Marian a postat pe contul de Facebook o fotografie care o înfățișează pe ”Fata cu părul de foc” în timpul unui concert.

Cât despre descriere, aceasta a fost mai degrabă un atac dur la adresa tatălui nepotului său, Marian Manole susținând că Petru Mircea se bucură în casa Mădălinei Manole cu noua lui soție.

”A fost magnifică! Plină de viață! Numai “Covidul” care stă acum în casa ei de la Otopeni, cu noua lui soție, n-a suportat asta! “Știu, știu, nu ești chiar un înger…” Petrică minciunică!”, a scris Marian Manole pe contul său de Facebook.

PUBLICITATE

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins cu o mare durere în suflet
În luna septembrie a anului trecut, după o luptă grea cu boala, dar mai ales, măcinat de durerea pierderii fiicei sale, tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață. Ion Manole a încercat până în ultima clipă să-i facă dreptate ”Fetei cu părul de foc” și abia reușea să-și găsească cuvintele atunci când vorbea despre tragedia care a marcat viața familiei sale.

Singura speranță a lui Ion Manole era în Dumnezeu și era de părere că nimic nu va rămâne neplătit. Din nefericire, destinul a avut alte planuri pentru el, iar Ion Manole a plecat alături de fiica sa, la vârsta de 77 de ani, după o lungă suferință.

”Aceasta este tragedia care ne macină și ne va măcina tot timpul, pentru că mă întreb: „De ce, Doamne, s-a întâmplat așa cum fata mea? Și singura speranța pe care o mai am este în Dumnezeu, în Divinitate, Justiția Divină, pentru că sunt convins că nu rămâne nimic neplătit și că se va afla adevărul”, povestea Ion Manole în urmă cu ceva timp.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close