Știrea zilei

Tunelul secret de sub palatul lui Gigi Becali. Ce conducator al Romaniei mergea la prostituate prin el

Tunelul secret de sub palatul lui Gigi Becali. Toata Romania a auzit despre cladirea celebra, dar putini stiu ce mister istoric se ascunde in spatele legendei acestui palat. Cladirea a fost construita in anul 1925, de catre avocatul Iancu Manu. Ulterior, acesta l-a vandut unui industrias celebru, numit Max Auschnitt. El era unul dintre apropiatii Regelui Carol al II-lea, in anul 1932.

Se pare ca Regele Carol al II-lea ar fi fost cel care si-a dorit sa cumpere acest palat pentru Elena Lupescu, amanta lui. Insa, s-a razgandit, apoi i-a oferit in dar o vila luxoasa din Aleea Modrogan. Legendele populare mai spun ca Max Auschnitt a ordonat constructia tunelului pentru ca Elena si Carol sa se intalneasca in secret. Insa, adevarul este altul.

Tunelul secret de sub palatul lui Gigi Becali. Ce conducator al Romaniei mergea la prostituate prin el

PUBLICITATE

Se pare ca acest tunel ar fi dus catre o anexa a sediului Prefecturii. Aceasta era condusa la acea vreme de catre celebrul Gabriel Marinescu, tot un apropiat al lui Carol al II-lea. Barbatul aduce acolo numeroase prostituate pentru Rege. Se mai spune ca, dupa ce Carol al II-lea se culca cu ele, Marinescu le cauta in buzunare.

Asadar, damele de companie ajungeau sa fie lasate fara un ban, cand plecau de la intalnirea cu regele. Carol era faimos in acea epoca datorita “barbatiei” sale. Se stia ca era foarte dotat, spre marea bucurie a femeilor care ajungeau sa se culce cu el. Chiar in palatul care este acum al lui Gigi Becali, Regele Romaniei juca adesea poker.

Printre partenerii lui se numarau si cativa apropiati, precum Max Auschnitt, Gabriel Marinescu si altii. Afaceristul din Pipera a cumparat cladirea in anul 2006, de la Steven Auschnitt. Acesta este chiar fiul celebrului industrias Max Auschnitt. Becali a platit sapte milioane de dolari la acea vreme, pentru cladirea impresionanta si cu o istorie atat de bogata.

PUBLICITATE

„Afacerea s-a incheiat dupa ce am vorbit cu el zece minute la telefon. Mi-a dat pretul meu! Am discutat putin pretul si era ce voiam. Mi-a spus ca facem afacerea in doua zile. M-am gandit ca doua zile e cam putin pentru asa o afacere. Vorbim de milioane. Ziua urmatoare s-au intalnit avocatii si apoi a platit. M-am speriat. Noi, in America, nu facem asa afacerile. S-a dus numai sa se uite la casa, fara sa verifice actele, si gata”, povestea Steven Auschnitt, conform cancan.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close