Știrea zilei

Van Damme ar fi invidios: O tanara de 22 de ani a batut patru politisti si trei bodyguarzi, in Romania

Iata ca o tanara de numai de 22 de ani din Constanta a batut trei politisti locali, un politist national, trei agenti de securitate si alte doua persoane, scrie replicaonline.ro, care citeaza un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Mentionam ca tanara a fost arestata preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor, incidentul a inceput intr-un bar din Constanta pe data de 11 septembrie, cand tanara de 22 de ani a tras de par si a lovit cu pumnii si picioarele o persoana iar apoi a aruncat cu un pahar in capul altei persoane aflate in incinta localului.

PUBLICITATE

„In data de 11.09.2020, in jurul orei 21:20 numita I.L.I., in timp ce se afla in incinta unui local din mun. Constanta, in urma unui conflict spontan cu persoana vatamata D.M.D., a tras-o pe aceasta de par, si a lovit-o cu pumnii si picioarele, totodata aruncand cu un pahar inspre persoana vatamata B.S.G., aceasta fiind lovita cu paharul in zona capului.

Bodyguarzi baturi: picioare in cap si lovituri sub centura

Alertati, trei agenti de paza au incercat sa intervina. Pe rand, acestia au fost muscati, loviti cu piciorul in cap si in testicule.

PUBLICITATE

„In acest context, persoana vatamata D.M.D. a apasat butonul de panica, iar dupa sosirea agentilor de securitate, inculpata I.L.I. l-a muscat de antebratul stang pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul in cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul in testicule, toti trei agenti de securitate in cadrul unei societati private”, se precizeaza in comunicatul Parchetului.

Trei politisti locali au intervenit, dar au incasat-o si ei

„In momentul in care s-a incercat imobilizarea inculpatei si ulterior imobilizarii si incatusarii, aceasta a zgariat-o cu unghiile pe antebratul stang pe persoana vatamata R.A.M., politist local, si a lovit-o totodata cu capul in zona pometelui stang”, au mentionat procurorii.

A fost chemat un echipaj de politie

„La fata locului a fost solicitata si interventia unui echipaj de politie nationala care a ajutat la introducerea in autospeciala politiei locale a inculpatei I.L.I., iar dupa conducerea la sediul Politiei Locale Constanta, in timp ce se aflau in interior aceasta a lovit-o cu piciorul in mana pe persoana vatamata U.V., politist national”.

Tanara i-a mai tras un sut in burta unui politist si l-a lovit pe altul in picioare, in timp ce se afla in sediul Politiei Locala Constanta,

„Inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul in zona abdomenului pe martorul M.G.C., politist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele in zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., politist local”, scrie in comunicat.

„De asemenea, pe tot parcursul derularii evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenintat toate persoanele mentionate anterior, le-a adresat injurii si cuvinte jignitoare si le-a scuipat”, au mai mentionat procurorii.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close