Știrea zilei

Cum a slabit Costi Ionita de la Survivor. Asa a dat jos 20 de kilograme

Cum a slabit Costi Ionita de la Survivor? El a reusit sa slabeasca enorm, iar acum face parte din echipa Faimosilor de la Kanal D. Cu toate ca nu are chiar un fizic de sportiv, artistul arata foarte bine pentru varsta de 42 de ani. In urma cu ceva vreme, ajunsese sa aiba multe kilograme in plus, care ii dadeau batai mari de cap. De la cantaretul slab, din perioada trupei Valahia, Costi parea de nerecunoscut.

A decis insa sa faca o schimbare majora in viata lui, care i-a imbunatatit atat starea organismului, cat si starea psihica. Chiar el a recunoscut in mai multe interviuri cum a reusit, de fapt, sa slabeasca. A scos din meniul zilnic un aliment care se gaseste adesea pe mesele romanilor, dar care poate face mult rau cand este consumat in exces.

Cum a slabit Costi Ionita de la Survivor. Asa a dat jos 20 de kilograme

PUBLICITATE

“Am descoperit ca am un inceput de hernie si medicul mi-a spus ca trebuie sa mai slabesc. Atunci am inceput sa fac sport si yoga, am renuntat la carne si beau doar un anumit tip de apa, apa alcalina”, a declarat Costi Ionita, la Kanal D, in mai 2013. Artistul a inceput acest regim de viata de la sfarsitul anului 2011 si tot atunci a decis sa se rada si in cap, conform click.ro.

Cum a slabit Costi Ionita de la Survivor. “Mananc foarte multe salate datorita faptului ca sunt vegetarian, dar imi place foarte mult sa mananc pizza. Stiu sa gatesc, dar nu petrec timp in bucatarie, din cauza faptului ca nu am timp mai deloc, si nu pentru ca nu as sti sau nu as vrea. Deocamdata mama gateste pentru mine.

PUBLICITATE

Am adoptat un mod de viata sanatos si ca atare am renuntat la a mai manca carne, prajeli, mancaruri grase si mai ales din cele cu E-uri. Incerc sa mananc cat pot de natural. Micul dejun de obicei consta in cateva felii de branza, salata de rosii, placinta de casa cu spanac si ceai. Dar difera de la o zi la alta.”, a declarat el pentru slabsaugras.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close