Știrea zilei

Vesti proaste. Anuntul a fost facut chiar de Orban: “Ne vom bate…”

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a declarat ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

”Ne vom bate in plenul Camerelor reunite astfel incat sa retrimitem spre comisia de buget-finante raportul. Sunt convins ca printr-o mobilizare exemplara a celorlalte formatiuni politice, care au dat dovada de rationalitate si de legatura cu realitatea economica, vom reusi acest lucru”, a declarat Orban.

Premierul a spus ca in toata lumea sunt ecouri negative ale acelei „faimoase comisie de buget – finante” si ca avem deja un feed-back foarte ingrijorator in urma deciziei luate de PSD de majorare a pensiilor cu 40% si de acordare de stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

PUBLICITATE

„Nu sunt posibile aceste cresteri de cheltuieli. PSD a generat cheltuieli de 6,5% din PIB suplimentare si, in acelasi timp, a modificat si plafonul maxim de indatorare raportat la PIB, de la 44% la 40%. Adica a generat cheltuieli suplimentare si a interzis posibilitatea obtinerii de finantari pentru sustinerea acestor cheltuieli. Adica a pus bazele unui faliment”, a mentionat Ludovic Orban

Premierul a mai in declaratia sa ca PNL nu poate accepta ca PSD „sa isi bata joc de tara si sa conduca Romania spre nicaieri”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close