Știrea zilei

Florin Salam, in doliu. S-a stins fratele sau

Florin Salam este in doliu. Barbatul spunea in fata jurnalistilor ca fratele lui, Nelutu Stoian, a facut COVID-19 si a fost internat la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals.

Din ceea ce s-a scris in presa, Nelutu avea probleme cu plamanii si diabet, Medicii de la sectia ATI la Spitalul Floreasca au descoperit ca are si coronavirus.

Potrivit jurnalistilor de la Gandul fratele lui Florin Salam a murit in seara zilei de 25 septembrie 2020.

PUBLICITATE

In luna august, dupa ce in presa a aparut informatia ca Nelutu Stoian a fost dus de urgenta la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Florin Salam a chemat televiziunile in fata spitalulu, pentru a-si spune necazul.

„Nu as fi facut acest gest, sa chem toate televiziunile, dar n-avem incotro. Pur si simplu suntem disperati, pentru ca nu comunica nimeni cu noi. Noi intrebam, avem un pacient bolnav, este normal sa vrem sa stim starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem fratii lui. Ce putem sa facem? Sa stam cu mainile in san pana ne zic ca gata, este in ultima faza? Indiferent de situatie, trebuie sa stim ce se intampla cu el, este durerea noastra.

Noi am intrebat daca-l putem duce in strainatate si ne-au zis ca e vorba de bani, costa foarte mult. Suntem disperati, in situatia noastra pot sa fie foarte multi oameni. Vrem sa stim despre el, sa ni se comunice. Am facut rost de numarul domnului Streinu Cercel, l-am sunat si l-am intrebat cu disperare daca e adevarat ca i-au cedat rinichii si ficatul si ne-a spus: «Si daca i-ar fi cedat, ce puteti face voi?»”, a declarat atunci Florin Salam.

PUBLICITATE

Sora manelistului a spus ca ultimele cuvinte pe care Nelutu Stoian le-a spus inainte de a fi dus la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals au fost: „Astia vor sa ma omoare”.

Catalin Apostolescu (purtatorul de cuvant al Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals) a facut o declaratie pentru Libertatea.

„Pozitia spitalului este urmatoarea: dincolo de starea foarte grava a pacientului care nu face obiectul discutiei de la televizor, in fiecare zi familia a fost tinuta la curent. Un medic din colectivul Sectiei de Terapie Intensiva s-a intalnit cu membrii familiei si le-a explicat starea in care se afla, procedurile care i se aplica pacientului, care este prognosticul si sansele de supravietuire. Prin urmare, in fiecare zi familia a fost tinuta la curent despre starea pacientului”, a mentionat acesta.
Citeste si articolul Rominia a avut, alaturi de Portugalia, cea mai mare crestere a comertului din Uniunea Europeana

Familia lui Florin Salam desemnase recent un medic la care suna zilnic pentru a se interesa de starea de sanatate a lui Nelu Stoian.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close