Știrea zilei

Mihai Gadea, anunt in direct: “Mi s-a rupt inima”

Mihai Gadea a dezvaluit ca nu se simte bine. Prezentatorul a facut un anunt trist la finalul emisiunii de la Antena 3.

„Unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am intalnit in aceasta viata, in aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toata inima ca acolo sa se intample o minune. Vreau sa va vorbesc despre acest om pentru a va invita – cei care credeti in bunul Dumnezeu – sa va rugati pentru el.

Astazi, cand am aflat, mi s-a rupt inima.

PUBLICITATE

Se afla intr-o situatie critica. E un om al lui Dumnezeu. Este un om care a construit aproape de unul singur un oras pentru copii. Un oras intreg! Atata iubire, generozitate, intelepciune, viziune sa gasesti la un om e rar. Daca, pe langa toate aceste lucruri, mai e si o credinta uriasa in Dumnezeu, ce fel de om poate sa fie decat un om al lui Dumnezeu.

Am fost la Radauti sa vad orasul facut pentru copii. Parintele Iustin m-a primit cu iubire, caldura. Imi aduc aminte ce frumos ne-au primit. Si cand am auzit azi ca e intr-o stare grava, va spun sincer, pur si simplu… Ma rog si eu.

Va rog sa va rugati pentru Parintele Iustin. Nu stiu ce va face Dumnezeu. Toata puterea e la El. Toti copiii de acolo stiu sigur ca se roaga”, a spus Mihai Gadea la finalul emisiunii de marti seara.

PUBLICITATE

„Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, sa treaca peste aceasta cumplita incercare si sa-l revedem sanatos in mijlocul nostru”, inemnul lansat de obstia manastirii catre credinciosi. Staretul este cel care a infiintat Asezamantul de copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Radauti, in care peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate si-au gasit locul.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close