Știrea zilei

Monica Tatoiu susține că a fost înscrisă în AUR fără să știe. George Simion: „Mulți caută să se agațe de imaginea AUR. Vom analiza”

Femeia de afaceri spune că își va pune avocatul specializat în sisteme informatice și furt de identitate să se ocupe de acest caz. Liderul AUR spune că Tatoiu nu este membru AUR și că situația va fi analizată.

„Salutare, Monica! Am primit adeziunea ta la Alianța pentru Unirea Românilor – AUR. Mulțumim pentru încredere și bine ai venit în rândurile noastre!”, este mesajul pe care Monica Tatoiu l-a primit.

„Nu am făcut nicio cerere de adeziune. Și uite ce am primit. Ăștia sunt mai ceva ca căpușele. Or fi cumpărat din donații niște baze de date. Doar că pe mine m-au enervat. Și mie îmi plac confruntările în tribunale. De acum încolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt în față”, a scris femeia de afaceri pe pagina ei de Facebook.

PUBLICITATE

În replică, George Simion, liderul AUR, spune că Monica Tatoiu nu este membru AUR, pentru că ar fi trebuit să urmeze mai mulți pași pentru a finaliza înscrierea în partid, conform aceluiași mesaj pe care l-a primit.

„Cred că s-a întâmplat faptul că «partidul AUR – cine e George Simion» a fost cea mai căutată frază pe internet și mulți caută să se agațe de imaginea AUR. Este doar o intuiție, nu vreau să fac speculații. Se va analiza chestiunea aceasta”, a declarat, pentru Libertatea, George Simion.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close