Monden

Andreea Esca, la spital cu cei doi copii. Ce se intampla in familia stiristei ProTV

Vedeta ProTV, Andreea Esca a fost surprinsa pe holurile unui spital privat, impreuna cu cei doi copii, Alexia Eram si Aris Melkior Eram.

Cei doi copii au fost testati de COVID- 19, dar au facut si alte analize. Andreea Esca nu a intrat in cabinetul de consultatie.

Vedeta ProTV si-a dus, probabil, copiii la medic pentru ca teama de noul virus inca persista, tinand cont ca sotul ei a fost grav afectat de COVID-19, scrie cancan.ro.

PUBLICITATE

Copiii Andreei Esca, testati de COVID- 19

Nu se stie inca de ce a decis sa-si testeze copiii, dar se banuieste ca teama de coronavirus ar fi motivul principal.

A trecut aproape o luna de cand Andreea Esca a fost infectata cu noul virus impreuna cu fiul ei, Aris, si sotul, Alexander Eram. Toti trei au fost internati in spital, dar Alexander Eram a ajuns la Terapie Intensiva. Vedeta ProTV spunea intr-un interviu ca sotul ei a trecut prin clipe groaznice. Barbatul a fost intubat si apoi i s-a facut transfuzie cu Plasma.

PUBLICITATE

Din toata familia doar Alexia nu a fost infectata. Tanara nu statea cu parintii locuieste intr-un apartament impreuna cu Mario Fresh, iubitul ei.

Andreea Esca a oferit un interviu la Pro Tv, locul de munca al vedetei. „ Nu mi se parea normal ca eu sa dau declaratii intr-un moment cand eram foarte panicata. Fiecare om cred ca are limitele lui si vreau sa le multumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rusine. Doar ca nu ma simteam in stare sa fac acest lucru si nu mi se parea normal ca eu sa dau declaratii”, a declarat Andreea Esca, in urma cu aproape o luna.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close