Monden

V-o mai amintiti pe Narcisa, tanara care i-a uluit pe juratii „XFactor”? Avem primele imagini din casa ei! Uite in ce conditii traieste:

A cucerit o tara intreaga cu vocea ei, iar acum a dat din casa tot. Este vorba despre Narcisa, tanara din neam de caldarari, care a fost promisa in casatorie de la o varsta frageda si care s-a indragostit de cel ce avea sa ii devina sot peste ani.

Parintii i-au ales sa fie sot si sotie, iar ei si-au dat seama ca sunt suflete pereche, care traiesc unul pentru altul si care se iubesc la nebunie. Este vorba despre Narcisa,fata de o frumusete rapitoare, cu voce de aur si ochi albastri, care dupa ce a lasat o Romanie intreaga fara cuvinte, cu talentul ei, la „Xfactor”, a venit impreuna cu sotul ei, Gabi la emisiunea

„Totul pentru Dragoste”. Invitatii Mirelei Vaida au impartasit secrete din viata lor de familie. Si chiar daca nu toti o inteleg, Narcisa, tanara care provine dintr-o familie de caldarari, este foarte mandra de originile ei, motiv pentru care nu ezita sa-si spuna, fara rezerve, povestea fascinanta de viata.

PUBLICITATE

„Pana sa ne casatorim nu pot sa spun ca ne-am intalnit asa, doar noi doi. Ne vedeam cand ne intalneam cu toti prietenii. Pana cand ne-am casatorit, noi nu ne-am sarutat niciodata”, a povestit Narcisa.

Nunta lor a fost una rupta parca din cele mai frumoase povesti ori filme de dragoste. Narcisa a purtat o rochie cu trena lunga, de cativa metri si nu a avut voie sa o dea jos timp de trei zile si trei nopti, cat a durat petrecerea. O petrecere mai ceva ca la Hollywood, in care s-au respectat cu strictete toate obiceiurile.

PUBLICITATE

 

„Am avut multe emotii si mult entuziasm. Nu imi venea sa cred. Ne-am casatorit acum un an si doua luni.

Soacra mea pentru mine e ca o mama. Dumnezeu mi-a daruit o soacra cum nu pot descrie in cuvinte. Ma respecta si ma iubeste. Suntem prietene care barfim si ne povestim una celeilalte”, a mai spus Narcisa.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close