Monden

Andreea Marin, mai fericită ca niciodată! Mărturisiri neașteptate despre cea de-a doua sarcină

Andreea Marin pare mai îndrăgostită ca niciodată! Vedeta, care este una din cele mai iubite figuri de televiziune din România, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar îi merge bine și în plan profesional.

Zâna surprizelor, în culmea fericirii după un 2019 de excepție

Andreea Marin spune că și-a întâlnit sufletul pereche. Vedeta a fost relativ discretă până în urmă cu câteva luni, în ceea ce privește viața sa privată, cu atât mai mult cu cât a fost implicată în mai multe relații.

Însă de aproape trei ani, fosta Zână a Suprizelor trăiește o frumoasă poveste de iubire, alături de Adrian Brâncoveanu, care este consul al României în Libia.

PUBLICITATE

„Bunătatea profundă, necontrafăcută, ne leagă, moderația care ne guvernează viețile, credința și dragostea”, sunt caracateristicile pe care Andreea Marin spune că le are în comun cu iubitul ei.

Adrian Brâncoveanu formează un cuplu cu Andreea Marin din anul 2017. Fosta Zână a Surprizelor este o prezență de excepție la brațul iubitului ei, care este cu 11 ani mai tânăr și cu care a fost văzut la mai multe evenimente.

Și în plan profeional, anul 2019 s-a dovedit a fi unul plin realizări pentru Andreea Marin.

PUBLICITATE

„2019 a fost un an memorabil, îi mulțumesc lui Dumnezeu și mă rog că anul acesta să fie de asemenea bun, în viața de familie, în profesie, am avut parte de mari realizări. Anul trecut a fost și un an de vârf, profesional vorbind.

O premieră a fost faptul că toate campaniile pe care le-am gândit și le-am dus departe împreună cu echipa mea au fost premiate, vorbesc de premiile care chiar contează în branșă noastră, căci după 26 de ani de activitate, știu să fac diferență între ceea ce e doar PR și ce e valoare, substanță cu adevărat, a spus vedeta pentru ciao.ro

Andreea Marin vrea să devină din nou mamă?

Întrebată dacă își mai dorește copii, vedeta spune că nu exclude acest lucru. Fosta prezentatoare TV spune că își dorește să devină din nou mamă.

„Da, Dumnezeu să ne ajute.”, a declarat Andreea Marin într-un interviu exclusiv pentru publicația ciao.ro.

Într-un alt dialog cu jurnaliștii, la începutul acestui an, Fosta Zâna a Surprizelor a declarat același lucru și anume faptul că își dorește să devină din nou mămică.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close