Curiozități

Amanta lui Nicolae Ceausescu. Cum a reactionat Elena cand a aflat de relatia lor

Amanta lui Nicolae Ceausescu. Viata dictatorului a fost mereu un subiect de interes pentru romani. Multe secrete au iesit la iveala dupa Revolutie. Printre cele mai controversate subiecte legate de viata acestuia se numara viata amoroasa. Cu toate ca Elena Ceausescu nu a fost usa de biserica, se pare ca nici sotul ei nu s-a lasat mai prejos.

De-a lungul timpului, au aparut multe informatii legate de o viata intima complexa a dictatorului. Se pare ca Nicolae Ceausescu avea o amanta faimoasa, pe care a adorat-o. Cine este presupusa amanta, de fapt? Romanii o iubesc si acum, fara sa stie multi detalii despre trecutul ei. Ceausescu spunea despre iubita lui ca este „comoara nationala cu voce de privighetoare”.

Amanta lui Nicolae Ceausescu. Cum a reactionat Elena cand a aflat de relatia lor

PUBLICITATE

Este vorba despre artista Matilda Pascal Cojocarita. ”Ceausescu spunea mereu despre Matilda ca este o ‘comoara nationala cu voce de privighetoare’ si ca trebuie ajutata. De fata cu Elena nu facea nici un fel de comentariu, pentru ca era foarte geloasa. De fapt, sotia dictatorului stia ca Ceausescu o simpatiza pe artista.

De aceea nu a fost de acord ca Matilda sa fie prezenta la vreo petrecere de-a lor. Stiu ca la un moment dat, Ceausescu s-a intalnit cu Matilda la postul national si i-a sarutat mana. Elena a facut crize de gelozie zile intregi. Incepuse sa simta ura pentru Cojocarita”, a declarat un apropiat al Matildei Pascal Cojocarita, in urma cu ceva vreme.

Amantii Elenei Ceausescu. Secretele rusinoase din viata sotiei lui Nicolae Ceausescu

PUBLICITATE

Prima iubire a Elenei Ceausescu ar fi fost tatal naistului Gheorghe Zamfir. L-a cunoscut in satul natal, la Petresti. Relatia dintre cei doi tineri a fost de scurta durata. Barbatul a plecat la Bucuresti, acolo unde s-a angajat chelner. Elena l-a iubit mult si a venit dupa el in Capitala, dar fostul iubit nu a mai dorit-o. A decis totusi sa ramana in Bucuresti, unde s-a inscris in Partidul Comunist.

Se pare ca Elena Ceausescu ar fi avut, de fapt, un total de 5 amanti. Printre ei s-a numarat si fizicianul Ioan Ursu. Acesta era coordonatorul programului nuclear al Romaniei. Mai era si membru PCR si ministru in guvernele comuniste. Nicolae Stan sustine, conform cancan.ro, ca sotia dictatorului facea totul direct pe fata.

Amantii Elenei Ceausescu. ”La un moment dat in timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred ca prin 1968, A ajutat-o sa se urce in elicopter si nu numai ca i-a pus mana pe fund, dar parca a si pipait-o putin.

Eu am incremenit, pentru ca totul s-a intamplat sub ochii mei si l-am intrebat cum de isi permite asa ceva. El mi-a raspuns ceva vulgar, ca intre barbati, in sensul ca nu numai cu mana ar fi atins-o in zona respectiva”, povestea el intr-un interviu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close