Știrea zilei

Nelu Tătaru, anunț îngrijorător pentru România! Cine va avea prioritate la vaccinul anti-COVID. ”Ne așteaptă 3-4 săptămâni grele”

De la o zi la alta numărul cazurilor de coronavirus crește în țara noastră, iar Nelu Tătaru a făcut în urmă cu puțin timp un anunț îngrijorător. Aceasta a declarat că următoare perioadă va aduce noi cazuri de infectare, însă iată și cine sunt cei care vor avea prioritate la vaccinul anti-COVID!

De mai bine de câteva luni, România se luptă în ”războiul” cu coronavirus, care până acum a făcut o mulțime de victime la nivel național și global, însă nu pare să se termine prea curând, cel puțin nu până când un vaccin anti-COVID nu va ajunge și în țara noastră.

În urmă cu doar câteva minute, Nelu Tătaru a declarat că în ultima perioadă numărul cazurilor de coronavirus a crescut amenințător, însă din păcate nu există nicio veste bună pentru România în aceste momente, asta dat fiind faptului că urmează în continuare mai multe săptămâni critice în care cazurile de COVID-19 vor exploda.

PUBLICITATE

”Avem 3-4 săptămâni grele pentru a putea ajunge pe un platou, în contextul în care vedem numărul de cazuri din Europa crescând de la o zi la alta, vedem lockdown-uri, haideţi să participăm, cu toţii, la scăderea numărului de cazuri.”, a spus Nelu Tătaru!

Cine va avea prioritate la vaccinul anti-COVID!

Cu toții așteaptă cu sufletul la gură un vaccin pentru ca numărul de cazuri să fie stopat, însă momentan România mai are de așteptat.

PUBLICITATE

Totuși, în cazul în care va ajunge și la noi în țară, Nelu Tătaru a anunțat că cei care vor avea prioritate la aceasta vor fi medicii, urmând ca ulterior să fie urmați de persoanele din categoria cu risc epidemiologic!

Țara noastră va fi din nou în stare de urgență?

Deoarece știm cu toții perioada de acum câteva luni când România a fost în stare de urgență pentru ca numărul cazurilor de COVID-19 să scadă, iată că acum din nou mulți cred că se ia în calcul această variantă, însă Nelu Tataru, precum și Ludovic Orban au declarat că asta nu se va întâmpla momentan și nu se are în vedere.

”Restricţii suplimentare se impun la nivel local. Nu avem în vedere la nivel naţional”, a mai spus astăzi Nelu Tătaru!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close