Știrea zilei

Prima eleva din Bucuresti infectata cu COVID, marturie dureroasa: “E groaznic, am tremurat cand am vazut rezultatul…”

Prima eleva din Bucuresti care a fost confirmata cu COVID-19 face primele declaratii. Tanara le da un sfat tuturor tinerilor si nu numai.

„Va rog sa va ganditi la parintii si bunicii pe care ii aveti acasa”

Problema este ca numarul copiilor si adolescentilor pana in 19 ani infectati a trecut de 2.700, de la debutului anului scolar, si este in crestere. Aproape 400 de scoli sunt inchise, iar in Bucuresti peste 1600 de elevi se afla in carantina sau in izolare.

PUBLICITATE

„Cand afli ca esti pozitiv e groaznic, am tremurat cand am vazut rezultatul, a fost un moment greu, psihic e foarte greu. Ma gandeam la familia mea. Mama a avut probleme de sanatate anul trecut. Tata a fost mai grav, eu numai la ei m-am gandit″, a spus Ana, eleva de 18 ani.

Ana este eleva in clasa a 12-a la Liceul Gheorghe Sincai din Capitala. Ea a fost prima eleva din Bucuresti, confirmata cu virusul SARS-COV-2, la nici doua zile de la inceputul anului scolar.

Cum au reactionat colegii tai?

PUBLICITATE

“Initial nu am vrut sa le zic, majoritatea mi-au fost alaturi. M-am descarcat, am plans, m-am gandit ca daca cineva o sa fie depistat pozitiv din cauza mea, au aparut tot felul de frici″, a mai spus Ana.

Primul din familie care s-a imbolnavit a fost tatal fetei si tot el a fost cel care a avut o forma mai grava.

Te-ai speriat?

„Daa…m-am speriat mai mult pentru mama si tata, eu am avut incredere in corpul meu, ca sunt tanara si ma refac dar pentru parinti mi-a fost teama, ca sunt mai in varsta”, a declarat Ana.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close