Știrea zilei

Scene uluitoare in plina strada. O tanara care vindea ghiocei, incatusata de politisti

Scene uluitoare pe o strada din sectorul 1 din Bucuresti. O tanara care spunea ca vinde ghiocei a fost imbolizata si incatusata de politisti, pentru ca a refuzat sa se legitimeze si a incercat sa fuga.

Tanara a fost alergata pe strada de politie pentru a o incatusa si amenda cu 500 de lei. Potrivit Politiei, aceasta „apela la mila publicului”. Clipul a aparut pe retelele de socializare.

Persoana care a filmat intreaga scena a fost retinuta, iar la nivelul sectiei de politie de care apartin cei care au participat la actiune s-a deschis o ancheta.

PUBLICITATE

Ce spune martorul

„Dupa ce politistii comunitari au eradicat fenomenul batranelor „traficante” de verdeturi, a venit randul bravilor politisti ai Sectiei 2 Politie sa intervina in forta in cazul unei minore gravide care isi castiga existenta din vanzarea florilor in intersectiile aglomerate ale capitalei.

Se vede in filmarea alaturata eroismul cu care cei doi agenti de politie intervin pentru stoparea acestei ” infractiuni” deosebit de grave, pentru ca viata in minunata noastra „metropola” sa isi reia cursul firesc. Va intreb pe dumneavoastra, daca acel agent de politie a avut nevoie de aprox 1min si 30 sec sa incatuseze o minora, ce facem daca se confrunta cu adevarati infractori?

PUBLICITATE

In urma acestei actiuni asa zisii politisti au reusit urmatoarele performante:

– au procedat la confiscarea unui numar de 15 cosulete cu ghiocei ” de contrabanda”,

– au incatusat si au condus la sediul Sectiei 2 Politie 3 minori (doua fete si un baiat) care au fost agresati fizic si verbal de catre acesti bravi aparatori ai legii.

Ma intreb oare dupa ce vedeti aceste imagini va simtiti in siguranta si aveti incredere”, spune cel care a postat filmarea pe Facebook.

Politia a deschis o ancheta

„La 30 ianuarie anul in curs in jurul orelor 17:00, un echipaj al Sectiei 2 Politie au observat in trafic pe raza Sectorului 1, mai exact in apropierea DN1, o tanara care apela la mila publicului.

Politistii au incercat sa o legitimeze, moment in care tanara a luat-o la fuga. Unul din politisti a luat-o in urmarirea acesteia, a reusit sa o prinda la cateva strazi de la locul unde aceasta apela la mila publicului. Femeia a refuzat sa se legitimeze, motiv pentru care a fost condusa la sediul subunitatii unde a fost amendata cu 500 de lei.

Se face si o ancheta de catre structura de control interna a Politiei Sectorului 1 pentru a vedea daca s-a actionat corespunzator”, a declarat Ciprian Romanescu, purtator de cuvant Politia Capitalei pentru Antena 3.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close