Știrea zilei

Nicușor Dan anunță o iarnă grea pentru bucureșteni. Ce se întâmplă cu apa caldă

Noul primar ales al Capitalei, Nicușor Dan, anunță o iarnă grea pentru bucureșteni, cei care se vor confrunta în sezonul rece cu mai multe probleme.

Cu câteva zile înainte de a-și prelua oficial mandatul de la Gabriela Firea, noul edil avertizează că sezonul rece va aduce din nou în prim-plan eterna problemă legată de apa caldă și încălzire.

Într-o conferință de presă susținută în stradă, pe Bulevardul Regina Elisabeta, Nicușor Dan a lansat din nou atacuri la adresa predecesoarei sale, dar la către consilierii PSD care contestă alegerea sa de pe 27 septembrie.

PUBLICITATE

Nicușor Dan avertizează că urmează o iarnă grea pentru bucureșteni

În cursul zilei de joi, 22 octombrie, primarul ales al Bucureștiului, Nicuşor Dan, a anunțat că preluarea mandatului de la Gabriela Firea va mai întârzia cel puțin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri la validarea mandatului său dinspre PSD.

Totodată, la ieșirea sa publică din fața jurnaliștilor, Nicușor Dan a avertizat că urmează o iarnă grea pentru bucureșteni, care riscă să rămână fără apă caldă și căldură.

PUBLICITATE

”În mod deliberat, se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciile de apă caldă și căldură pentru ca PSD să dea vina pe noua administrație, că nu e în stare să rezolve problemele. Eu sper ca luni să se dea respingerea acelor plângeri.

Bucureștiul va avea trei mari probleme: criza medicală, criza apei calde și criza financiară. Când m-am referit la probleme spun despre măsuri preliminare, acolo e nevoie de stocuri, de materiale și nu am informații că se întâmplă acest lucru”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan, noi atacuri la Gabriela Firea

Nicușor Dan a lansat o serie de atacuri directe la adresa celei pe care a învins-o la alegerile locale de pe 27 septembrie, Gabriela Firea, despre care spune că și-a abandonat mandatul și pe cetățeni.

”În ultimele 4 săptămâni, azi, dar și săptămâna viitoare, primarul Bucureștiului este tot Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, să apeleze la Gabi Firea.

Este un primar care și-a abandonat mandatul și cetățenii. Este un primar, care în plină criză sanitară, și-a abandonat proiectele legate de coronavirus.”, a spus edilul.

Primarul ales a mai vorbit și despre ”şicanele penibile ale PSD prin care încearcă în mod iresponsabil să împiedice preluarea mandatului de primar al Bucureştiului”, la patru săptămâni de la alegerile locale.

”Alegerile locale au fost acum 4 săptămâni, s-au terminat, haideți să începem o nouă administrație și rezolvarea problemelor bucureștenilor. Dincolo de asta, mai sunt două chestiuni importante. Am vorbit în campania electorală de o caracatiță de interese din Primăria Capitalei.

Ăsta este motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăștia, pe de o parte, să acopere lucruri pe care le-au făcut în timpul mandatului și, pe de altă parte, pe ultima sută de metri să emită niște acte prin care să-și regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut.

Promit bucureștenilor că o să mă uit cu mare atenție la toate actele semnate în această perioadă”, a mai transmis Nicușor Dan, în conferința din fața Primăriei.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close