PoliticȘtirea zilei

Florin Citu, iesire dura: “Isi vor pierde casele. Nu-i vom lasa sa arunce tara in aer.”

Ministrul de Finante a declarat ca vor fi romani care isi vor pierde casele.

„Daca legea criminala votata de PSD intra macar o secunda in vigoare, toate agentiile de rating o sa retrogradeze instantaneu Romania la categoria junk (nerecomandata investitiilor).

Acolo nu se judeca in termeni de populism sau nu, ci in termeni matematici si economici. Ce inseamna aceasta retrogradare imediata? Inseamna un risc de a nu mai putea finanta deficitul bugetar decat la costuri exorbitante si dobanzi din nou foarte mari pentru toti romanii, pentru populatie si pentru firme.”, a spus Florin Citu pentru Economica.

PUBLICITATE

Romanii isi vor pierde casele luate pe credit

Ministrul de Finante a mai spus ca Romania va risca falimente pe banda rulanta. Citu spune ca unii romani risca sa isi piarda casele luate prin credit.

”Va insemna falimente pe banda rulanta, romani care-si vor pierde casele luate pe credit, o inflatie galopanta si o recesiune probabil mai mare decat cea din 2009.

PUBLICITATE

La fel a aruncat PSD tara in criza si in urma cu 11 ani. Este un gest nu doar de un populism inconstient, este un gest absolut criminal.

Este un act de agresiune la adresa stabilitatii economce pus la cale de o grupare infractionala, care stie ca pierde controlul si dispare din viata politica. Nu-i vom lasa si vom ataca la CCR”, a mai spus Citu.

”Nu lasam PSD sa arunce Romania in aer. Ceea ce a facut PSD astazi in Parlament este clar un act de agresiune la stabilitatea economica a Romaniei. Nu-i vom lasa sa arunce tara in aer. Este garantia pe care o dam tuturor romanilor. Au aruncat tara in criza din 2009 cu o actiune similara. Nu-i vom lasa sa faca la fel si acum”, scrie ministrul Finantelor pe o retea de socializare.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close