Știrea zilei

E oficial. Pepe si Raluca isi spun adio dupa 8 ani de casnicie si doi copii

Dupa 8 ani de casnicie cu Raluca, Pepe a facut anuntul. Prin intermediul unui videoclip postat luni pe canalul sau de YouTube, artistul a spus ca divorteaza. Din ultimele informatii, cei doi nu mai locuiesc impreuna de mai bine de doua saptamani.

Pepe a mai trecut printr-un divort, dupa casnicia cu Oana Zavoranu care s-a incheiat in anul 2011.

Ce a spus Pepe in fata fanilor sai

PUBLICITATE

“Vreau sa fac un anunt important. Eu alaturi de Raluca nu vom mai parcurge acelasi drum. Vom divorta in curand. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei.

In momentul de fata nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani. Dar de cand a hotarat acest lucru, dupa toate cele discutate si dupa multe incercari de impacare, ne intelegem foarte bine. Chiar ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu, si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin nu mai vrem sa existe acele tensiuni.

Ne-am asumat aceasta separare si vrem sa ne crestem frumos copiii, vrem sa avem o comunicare buna pentru educatia lor si pentru fericirea copiilor nostri. Cel mai greu ne-a fost sa discutam cu copiii. Dupa ce am trecut acest prag, va marturisesc ca restul nu mai conteaza.

PUBLICITATE

Fiind de comun acord, pentru ca asa a trebuit sa fie, vom merge la notar si nu exista niciun fel de proces, litigii sau alte speculatii. Din punctul meu de vedere, nu exista un motiv major, un motiv real, dar daca nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem sa facem? Am incercat, am facut tot posibilul, daca nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicam bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt in fiecare zi la gradinita, dorm si cu mine, dorm si cu Raluca”, a spus Pepe in videoclip.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close