Monden

Cutremur în România, în noaptea de marți spre miercuri! Seismul a avut loc într-o zonă neobișnuită

Un nou cutremur a lovit țara noastră în noaptea de marți spre miercuri! Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc într-o zonă neobișnuită! Ce magnitudine a avut?​

După ce luna trecută cutremurele au fost la ordinea zilei, acum, un nou seism a lovit țara noastră în noaptea de marți spre miercuri! Potrivit informațiilor transmise de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs la orele 03:51.

Cutremur în România, în noaptea de marți spre miercuri

PUBLICITATE

Cutremurul a avut o magnitudine de 2,7 grade pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 16 kilometri. În plus, conform specialiștilor, seismul a avut loc într-o zonă neobișnuită și anume, județul Prahova.

Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Ploiești (32 km), Brașov (59 km), București (89 km), Pitești (105 km), Brăila (149 km), Ruse (153 km).

Ce spune Maria Ghiorghiu despre un mare cutremur

PUBLICITATE

Maria Gheorghiu a reușit să sperie din nou pe toată lumea cu premonițiile sale. Celebra clarvăzătoare a scris pe blogul său că un mare cutremur va zdrucina România din temelii. A simțit cum ”temelia pereților se rupea” și chiar a auzit și o voce, care striga cu disperare: ”Ce cutremur! Dar nu se mai termină odată!”.

”Pernele săreau de pe masă și erau gata să cadă. Vedeam cum temelia pereților se rupea, precum pâinea în mâinile noastre când o frângem”, a spus ea.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close