Monden

Ana Maria, fosta iubita a lui Fuego, a rupt tacerea. De ce s-au despartit, de fapt, cei doi

Fuego si Ana Maria Ciausu au trait impreuna o frumoasa poveste de dragoste. Din pacate insa, relatia lor a durat doar timp de patru ani. Acum, amandoi au vieti separate, insa au pastrat legatura si inca discuta.

Fuego sau Paul Surugiu, asa cum se numeste cu adevarat, s-a iubit nebuneste cu Ana Maria Ciausu, la inceputul anului 2000. Cei doi si-au spus adio dupa patru ani, dar au ramas prieteni. Ana Maria a rupt tacerea si a povestit pentru ProTV.ro ce s-a intamplat, de fapt, in relatia lor.

Ana Maria, fosta iubita a lui Fuego, a rupt tacerea

PUBLICITATE

La mai bine de 12 ani de cand a redevenit o femeie singura, frumoasa bruneta a ajuns sa aiba o cariera politica de succes in judetul Olt.

„Da, am fost in atentia presei datorita relatiei pe care am avut-o cu Paul, si nu pentru ca eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru ca nici eu si cu atat mai putin el, nu aveam nimic de ascuns. Astazi, ma gasiti deja cu 7 ani de experienta politica in judetul Olt, la mine acasa”, a explicat Ana Maria pentru sursa citata.

Ana Maria sustine si ca Fuego este un artist complet: “A insemnat o perioada din viata mea. Paul este un om deosebit, un artist complet care isi iubeste extraordinar de mult profesia si asta pentru ca ii place sa daruiasca, sa imparta cu cei din jur trairile si sentimentele lui transpuse in muzica.

PUBLICITATE

Nu am ce sa repar pentru ca nu am stricat nimic. Cand doi oameni decid, de comun acord, sa mearga pe drumuri separate si nu au nimic sa isi reproseze ba din contra, sa isi multumeasca unul altuia pentru lucrurile frumoase traite impreuna, inseamna ca se respecta unul pe altul”, a mai spus Ana Maria.

De ce s-au despartit, de fapt, cei doi

Chiar daca toti oamenii dragi din jurul lor ii vedeau ajungand in fata altarului, fosta iubita a lui Fuego a povestit ca ei nu si-au dorit, de fapt, acest lucru.

„Nu neaparat urma in sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru isi doreau asta decat ne-am dorit noi. Scopul relatiei noastre nu a fost casatoria. Pasul asta trebuie sa vina firesc si nu dintr-o presiune publica sau pentru a intra in randul lumii“, a declarat Ana Maria.

O alta problema care a dus la despartire ar fi si faptul ca tanara nu a putut sa ramana insarcinata. „Relatia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice si injectabile pentru a ramane insarcinata, s-a terminat totul. Relatia noastra s-a incheiat de curand, dar noi am ramas buni prieteni”, spunea Fuego la vremea respectiva.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close