Monden

Andreea Berecleanu nu mai tace: Este o “panarama”.

Andreea Berecleanu, fosta prezentatoare de la Antena 1, a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook dupa alegerile locale din septembrie.

„Dupa cateva luni de nedeschis televizorul, am vrut sa vad duminica rezultatul exit poll. Atat. Fusesem la vot, deci aveam tot dreptul sa stiu. Sigur, veti spune ca se putea si on-line, asa e, doar ca live-ul, aduce mai multa adrenalina. Si am facut o exceptie. A trebuit sa suport multe discutii din platourile de televiziune de tipul ‘batut apa-n piua’, ireale, indiferent de post. Apoi, in zilele ce au urmat, nimic nu era civilizat.

S-a tot vehiculat cuvantul ‘panarama’. Eu cred ca este o ‘panarama’ tot ce se intampla, o bataie de joc a acestui popor, o manipulare continua de 30 de ani. Va spun si va repet, nu agreez niciun partid, contravin reperelor mele de orice fel, am toleranta pentru cativa politicieni si atat. In rest, tot ce se intampla este jenant.

PUBLICITATE

Si ma felicit pentru multe decizii pe care le-am luat, inclusiv pe cea de la inceputul acestui an, imi certifica simtul onoarei. Sa dea Dumnezeu norocul de a fi sanatosi si asta e cea mai importanta bogatie! Iar eu asta va doresc! Cu dragoste, a voastra, Andreea„, este mesajul postat de fosta prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

Andreea Berecleanu nu mai vrea sa intre in politica

„Nu intru in politica pentru ca am iesit in 1993, cand am decis sa fiu jurnalist. Am fost presedinte la Colegiul National Liberal pe vremea lui Radu Campeanu. Probabil ca stiu doar cei de varsta mea. Ma rog… am facut politica acelor vremuri, care era politica adevarata, cred eu. Eram deja jurnalist si a trebuit sa renunt, pentru ca nu erau compatibile cele doua”, a declarat Andreea Berecleanu.

PUBLICITATE

„Contextul nu ma intereseaza absolut deloc. Au fost politicieni pe care i-am admirat, dar care au facut greseli pe care le-am observat. Ar trebui sa ma gandesc foarte bine ca sa dau cinci nume de politicieni pe care i-am admirat de-a lungul timpului. Sunt foarte putini”, a mai spus fosta prezentatoare.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close