Monden

Andreea Mantea, prima fotografie cu iubitul după cinci ani de relație

Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, este foarte rezervată în ceea ce privește viața ei personală. După ce a pus punct relației cu Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, aceasta nu a mai fost surprinsă în compania altui bărbat și a fost mereu discretă referitor la aspectele amoroase.

Cu toate acestea, surse apropiate ei au dezvăluit că are o relație de aproximativ 5 ani cu un bărbat misterios, cu care a postat și o primă fotografie sub clar de lună, fără a-i dezvălui, însă, identitatea.

Andreea Mantea, prima fotografie cu iubitul după cinci ani de relație

PUBLICITATE

Decizia de a părăsi emisiunea Puterea dragostei a stârnit nemulțumiri pentru toți fanii vedetei. Astfel, Andreea Mantea a mărturisit că principalul motiv care a împins-o să ia această decizie a fost fiul său, David, care ar fi fost afectat de această experiență și de faptul că a fost departe de familia rămasă în România.

Cu toate acestea, surse apropiate ale vedetei susțin că, de fapt, iubitul său ar fi fost una dintre cauzele principale. Relația lor nu ar mai fi funcționat mereu la distanță, ceea ce a făcut-o pe Andreea să renunțe la viața de lux pe care o ducea în Istanbul.

Cei doi ar fi dus povestea lor de iubire la un alt nivel. O fotografie de pe o rețea de socializare, în care Mantea își etalează un inel în timp ce iubitul îi ține mâna, duc cu gândul la o logodnă.

PUBLICITATE

De curând, Mantea a publicat o fotografie și mai sugestivă, alături de persoana iubită. Deși nici de data aceasta nu i-a dezvăluit identitatea și nici felul în care arată, cei doi par extrem de apropiați și îndrăgostiți în fotografia în care se sărută sub clar de lună, la malul mării. Deși au apărut în ultima vreme zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit, cu această ocazie, Andreea a închis gurile tuturor cârcotașilor.

Relația Andreei rămâne în continuare un mister, iar fanii curioși să afle cine i-a furat inima prezentatoarei TV. În secțiunea de comentarii, internauții au sugerat câteva nume, printre care și fostul coleg de platou al Andreei, Victor Slav.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close