Monden

Pepe, confesiuni cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Raluca Pastramă: ”Plecase de acasă de o săptămână şi…”

Pepe trage linie la final de 2020 și face confesiuni cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Raluca Pastramă! Ce a declarat artistul? Lecția pe care a primit-o din partea fiicelor sale! Interviu în exclusivitate pentru Antena Stars!

Anul 2020 nu a fost unul strălucit pentru Pepe. Dacă la început totul a mers bine, pandemia i-a pus planurile la pământ, dar mai ales, căsnicia. În urmă cu o lună, latino lover-ul a anunțat divorțul de mama copiilor săi, după opt ani de căsnicie și iubire. Acum, Pepe face confesiuni cu ochii în lacrimi.

Pepe, confesiuni cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Raluca Pastramă

PUBLICITATE

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Pepe și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o din partea fetițelor sale. Artistul a ținut să povestească un episod care l-a făcut să realizeze anumite lucruri, la o săptămână după ce Raluca Pastramă plecase de acasă. Unde mai puneți că înseși fiicele sale i-au deschis ochii când se aștepta mai puțin?

”Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum.”, a declarat Pepe pentru Antena Stars.

Pepe: ”Arma mea de răzbunare este indiferenţa”

PUBLICITATE

Totodată, Pepe a ținut să precizeze că nu îi mai este frică de absolut nimic și că cea mai puternică armă cu care se poate răzbuna este indiferența. S-a săturat de toate gurile rele și de speculațiile care au apărut din clipa în care a anunțat în mod oficial divorțul și a ales să nu mai bage în seama persoanele care îl calcă pe coadă.

Cât despre piesa pe care a scos-o, Pepe susține că nu este dedicată nimănui, ci că în versurile pe care le-a scris a vorbit despre el, despre cum se simte în momentul de față.

”Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a mai adăugat artistul.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close