Monden

Vulpița și Viorel, surprinși în tandrețuri! Cum au fost surprinsi cei doi, în casa lor din Blăgești

Multora nu le vine să creadă că peripețiile soților Stegaru chiar s-au încheiat, dar iată că așa stau lucrurile. Veronica și Viorel s-au întors la ale lor și chiar se bucură de niște relaxare în intimitatea casei lor din Blăgești. Dar cum au fost surprinși cei doi?

Chiar dacă telenovela „Vulpița” s-a încheiat, viața continuă pentru soții Stegaru. Veronica și Viorel au învățat, cu siguranță, multe lucruri în urma aventurii lor din București. Spunem asta pentru că imaginile postate online arată că cei doi parcă sunt mai apropiați ca niciodată!

Cum au fost surprinși Vulpița și Viorel

PUBLICITATE

Contul Veronicăi este încă foarte activ, iar admiratorii pot urmări în continuare momente din viața ei și a soțului. O poză a fost postată chiar recent, din timpul unei conversații video a celor doi.

Se poate observa imediat că un detaliu eclipsează tot: Viorel ține telefonul și vorbește, iar Vulpița, foarte pisicoasă, stă lipită de soțul ei, cu capul pe umărul lui. Deci, iată în ce ipostază tandră au fost surprinși cei doi controversați vasluieni!

PUBLICITATE

Veronica și Viorel Stegaru au plecat de la „Acces Direct”
După opt luni în care au captat interesul și emoțiile telespectatorilor, soții Stegaru s-au întors la casa lor din Vaslui. Prima prioritate a Vulpiței, imediat după revenirea ei la Blăgești, a fost fiica pe care o are cu Viorel.

Așa se face că prima postare a Vulpiței a fost o poză cu copilul ei și al lui Viorel, care le-a așteptat revenirea la Blăgești în toată această perioadă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close