Monden

Gabriela Cristea, cerută în căsătorie…„Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … ”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt soț și soție de mai bine de 5 ani și au împreună două fetițe adorabile. Prezentatoarea tv poate să se declare o femeie împlinită, pentru că partenerul ei de viață îi arată în fiecare zi cât de mult o iubește. Atât de mult încât a cerut-o în căsătorie din nou, chiar în această dimineață!

După o căsnicie eșuată cu regretatul Marcel Toader, Gabriela Cristea și-a găsit fericirea în brațele lui Tavi Clonda. Cei doi sunt căsătoriți, cu acte în regulă, de 5 ani, dar asta nu l-a oprit pe cântăreț s-o mai ceară de nevastă încă o dată.

Prezentatoarea le-a arătat tuturor celor care o urmărec pe Instagram gestul romantic făcut de soțul ei în această dimineață. A postat mai multe story-uri în care apar un bilețel și un trandafir, lăsate de Tavi pentru ea.

PUBLICITATE

Gabriela Cristea, cerută din nou în căsătorie de Tavi Clonda

„Uitați-vă ce am primit eu de dimineață! Ce a făcut soțul meu azi-noapte, în timp ce eu dormeam”, le-a spus ea fanilor.

Se pare că atunci când s-a trezit, prezentatoarea a găsit lângă ea un trandafir și un bilețel în care soțul scrisese un mesaj.

PUBLICITATE

„Vrei să te recăsătorești cu mine?”, a întrebat-o Tavi pe mama fetițelor lui, care a menționat că este a treia oară când o cere în căsătorie.

După ce a admirat trandafirul câteva clipe, Gabriela a oferit și un răspuns pe măsura gestului romantic făcut de Tavi.

„Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând”, i-a transmis ea soțului.

Cei doi porumbei sunt părinții a două fetițe superbe, Bella Victoria Margot, în vârstă de 3 ani, și Thea Iris Selena, care va împlini 2 ani în primăvară.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close