Monden

Gabriela Cristea, la un pas de tragedie. Ce s-a intamplat

Gabriela Cristea, la un pas de tragedie

Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii, după ce a fost la un pas de tragedie! Frumoasa prezentatoare de televiziune le-a povestit internauților despre incidentul periculos prin care a trecut, chiar la ea în bucătărie.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Vedeta este apreciată atât pentru profesionalismul de care dă dovadă în cariera ei, cât și pentru modul excepțional prin care-și îndeplinește rolul de mămică, ea și soțul ei, Tavi Clonda, fiind părinții a două fetițe superbe: Victoria și Iris.

PUBLICITATE

Gabriela Cristea, moment de panică, în propria bucătărie

De curând, Gabriela Cristea le-a dat serioase motive de îngrijorare fanilor de pe rețelele de socializare, povestindu-le despre clipele de panică prin care a trecut în bucătărie. Din spusele vedetei reiese faptul că a fost chiar la un pas de tragedie, în propria casă.

Soția lui Tavi Clonda a trecut printr-un incident periculos

PUBLICITATE

Un incident periculos ar fi putut să o coste scump pe Gabriela Cristea. În timp ce gătea, cuțitul cu care tăia legumele, făcut din ceramică, i-a alunecat din mână și i-a luat oja de pe unghie, fiind aproape să-i taie degetul.

Soția lui Tavi Clonda și-a liniștit admiratorii imediat, spunând că degetul ei este în siguranță și că va avea grijă să-și retușeze și oja, pentru că-și face unghiile acasă. Pentru a nu-și mai face nicio grijă, Gabriela Cristea și-a și filmat unghia, arătându-le că totul este în ordine.

“Dacă vă povestesc ce am pățit… Ieri mi-am făcut unghiile. Am acest cuțit de legume, din ceramică, care taie ca focul și norocul meu că mi-am tăiat doar oja de deasupra unghiei. Norocul meu este că-mi fac unghiile acasă și o să mă duc să o retușez”, a spus vedeta pe Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close