Religie

Rugaciunea Sfintei Cruci! Are putere mare asupra tututor relelor! Se spune azi, 14 septembrie!

Inaltarea Sfintei Cruci, praznuita pe data de 14 septembrie, este cea mai veche dintre sarbatorile crestine si aminteste de patimile si rastignirea Mantuitorului pe Golgota. Aceasta zi este considerata si data care vesteste sfarsitul verii si inceputul toamnei.

Rugaciunea Sfintei Cruci

Citita 3 zile la rand, rugaciunea Sfintei Cruci indeparteaza orice rau din casa!

PUBLICITATE

“Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui, sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul; cum se topeste ceara de la fata focului, asa sa piara diavolii de la fata celor ce iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul crucii si zic cu veselie: Bucura-te, preacinstita si de viata facatoarea Crucea Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, si S-a pogorat la iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit noua pe Tine, cinstita Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmasul. O, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, ajuta-mi cu Sfanta Doamna Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, si cu toti sfintii in veci. Amin.

Citeste si articolul Parintele Necula, despre Postul Pastelui: Nu cred ca Hristos sta cu o carte de retete sa controleze oamenii
Ingradeste-ma, acopera-ma si ma pazeste, Doamne, cu puterea cinstitei si de viata purtatoarei Crucii Tale, departand de la mine tot raul. Amin.

In mainile Tale, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, iti incredintez sufletul meu, pazeste-ma, binecuvanteaza-ma, miluieste-ma dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale si viata vesnica imi daruieste. Amin.”

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close