Monden

Noi clipe cumplite pentru Mirela Vaida: ”A murit această femeie. Cine răspunde de asta?”

Mirela Vaida trage un semnal de alarmă. Aceasta este siderată de cele petrecute recent pentru care nimeni nu răspunde. Ce s-a întâmplat și ce cuvinte alarmante le-a transmis celor care o urmăresc?

Mirela Vaida, afectată de noul caz cutremurător. Mesajul moderatoarei către autorități.

Mirela Vaida vine cu o reacție foarte dură la adresa autorităților în urma cazului cutremurător petrecut recent în Argeș. Criminalul a fost în trecut la un pas de celebra prezentatoare, fiind invitat în cadrul unui caz chiar în platoul de filmare al emisiunii Acces Direct.

PUBLICITATE

Chiar femeia care și-a găsit sfârșitul din cauza concubinului său a anunțat în direct că a primit amenințări cu moartea. Mirela Vaida a avut o reacție extrem de dură la adresa autorităților după ce a aflat că bărbatul a trecut la fapte și a ucis-o pe fosta parteneră, dar și pe fiul acesteia în vârstă de doar 14 ani.

Aceasta a răbufnit în lacrimi în timpul unei ediții: „Mă aștept să mi se întâmple și mie asta. Aștept să mă omoare cineva pe stradă, chiar dacă am făcut plângeri la poliție. Aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba.”

„Cine răspunde pentru viața unui copil de 14 ani, după ce noi l-am avut pe acel infractor în platou. A stat la un metru de mine, și-a arătat faptele, și le-a spus, și le-a verbalizat. Ce să mai facă această femeie? A murit această femeie. Cine răspunde de asta? Cine răspunde?

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close