Monden

Ana Porgras a dat cărţile pe faţă! Ce spune bruneta despre relaţia cu Zanni: ‘Eram apropiați în junglă…’

Ana Porgras a fost invitată recent în live-ul lui Jador pe pagina sa de Youtube. Cei doi foşti concurenţi de la Survivor au vorbit despre experienţa pe care au trăit-o în Republica Dominicană, ba chiar au spus lucruri nemaiştiute despre ceea ce nu s-a văzut la televizor. Totodată, bruneta a vorbit şi despre relaţia cu Zanni, potrivit ciao.ro.

După cum bine se ştie şi s-a văzut în emisiune, Ana Porgras şi Zanni au fost foarte apropiaţi în competiţie, dar şi înainte de a începe show-ul. S-a discutat de mai multe ori pe tema acestui subiect, însă bruneta a negat întotdeauna speculaţiile cu privire la relaţia dintre ei.

Alături de Jador, celebra sportivă a clarificat încă o dată legătura pe care o are cu ”protejatul” lui Alex Velea!

PUBLICITATE

Jador: Ești iubita lui Zanni sau nu?

Ana Porgras: Nu. Jur că n-am nicio treabă, nu sunt iubita lui. Da într-adevăr, eram apropiați în junglă… Zi-mi tu mie că în junglă nu aveai nevoie de afecțiune… era un lucru normal până la urmă.

Jador: Ba da.

PUBLICITATE

Ana: Hai să fim serioși că nu mă comportam așa doar cu el, cumva eram pentru toată lumea acolo.

Jador: Când îmi dădeai cocos, el era gelos tare, mi se părea că era gelos.

Ce regrete are Ana Porgras, după Survivor
Fosta gimnastă a recunoscut că nu se aștepta ca ea să părăsească Survivor atât de repede, însă susține că nu a dat vina nicio clipă pe Jador, căci el doar a nominalizat, iar decizia finală a stat în mâinile publicului.

Ana Porgras: Să știi că eu chiar am spus ceea ce gândesc. Nu pot să te trag pe tine la răspundere pentru treaba asta.

Chiar dacă m-ai nominalizat, până la urmă așa a fost să fie. Nu m-au votat oamenii, nu se așteptau și asta a fost. Și am ieșit, asta e. Nu pot să zic: „bă, tu m-ai dat afara.” E greșit să spunem. E o prostie treaba asta. Eu eram cumva linistita cand ai zis numele meu. Eram: „oricum, n-o sa ies…”

Jador: N-aveam pe cine. Pe cine sa votez? Erau doua variante: Elena ori pe tine. Nu mă asteptam să iesi, erai cea mai buna, tu cu Elena.

Ana Porgras: Nu mi-a parut bine ca am iesit, ca abia ma obisnuisem. Eram in momentul ala in care totul devenise normal.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close