Monden

Raluca Pastrama, dupa divort: “Eu îmi tai mâinile și picioarele, copiii nu-i dau!”

În urmă cu puțin timp, Raluca Pastramă a semnat actele de divorț. După ce a ieșit de la notar, bruneta nu a dorit să răspundă la întrebările ziariștilor. Cu toate astea, după ceva timp, fosta soție a artistului dat primul interviu după divorț la Antena Stars. Iată ce a spus despre ce se va întâmpla cu fetițele lor.

Raluca Pastramă a acordat primul interviu după divorț la Antena Stars. Bruneta a recunoscut că nu are cum s-o facă fericită despărțirea, dar a menționat că a făcut eforturi ca totul să fie cât mai civilizat.

„Am fost, am semnat ce era de semnat, ne-am împărţit ce era de împărţit. Civilizat şi prieteneşte în măsura puterilor noastre, cât s-a putut”, a declarat Raluca Pastramă pentru Antena Stars.

PUBLICITATE

Reporterii Antena Stars au observat că starea nervoasă pe care Raluca o avea la ieșire de la notar s-a schimbat într-o oarecare tristețe, iar ea a recunoscut îi este imposibil să fie bucuroasă într-o astfel de situație.

Raluca Pastramă, primul interviu după divorț
„Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu că nici un om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşează viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri.”, le-a explicat ea reporterilor.

Pentru prima dată de când au anunțat divorțul, fosta soție a lui Pepe a vorbit despre cum văd fetițele lor despărțirea și a ținut să specifice că ele sunt pe primul loc.

PUBLICITATE

„În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei.”, a spus ea.

Cei doi împart custodia în mod egal
Bruneta a vorbit și despre custodie. Se pare că cei doi au respectat înțelegerea de început și vor avea custodie cumună, dar micuțele pot decide unde vor să stea mai mult.

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.”, a explicat bruneta.

Ce și-au spus la notar
Mămica a mai dezvăluit și care a fost discuția dintre ea și Pepe la notar. Și nu, nu a fost deloc ceva cu privire la relația lor, ci o situație legată de educația fetiței lor Rosa.

„Ca să fiu sinceră, ştii ce i-am spus? I-am spus că urmează să discutăm despre contractul Rosei de la şcoală, ce va fi din septembrie, asta a fost discuţia. Suntem doi părinţi care au grijă de copiii lor în continuare. Îndiferent ce ar fi, o să ne purtăm amiabil şi politicos unul cu celălalt, cum am spus, pentru copiii mei”, a spus Raluca.

Raluca Pastrama, despre acuzațiile că și-a dat copiii
Bruneta a fost foarte indignată de ceea ce au spus unele persoane după ce s-a aflat că domiciliul oficial al fetițelor va fi acasă la Pepe. A ținut să clarifice situația și a specificat că asta nu inseamnă că a renunțat la micuțe.

„Multe aberații. Asta cum că mi-am dat eu copiii. Păi, eu îmi dau mâinile şi copiii nu mi-i dau. Niciodată în viaţă asta, să audă toată presa din România şi toată lumea să audă treaba asta, că eu îmi tai mâinile şi picioarele şi copiii mei niciodată nu-i dau. Ca să se înţeleagă treaba asta. (…) Oricum, pe mine nu mă interesează aberaţiile astea cu băieţi, cu ce vorbeşte lumea şi nişte apropiaţi, pentru mine nu există aşa ceva. Nu am stat niciodată să comentez chestii de genul acesta, nu mă interesează. Pentru mine, oamenii ăştia sunt egali cu zero, nu există. Eu am viaţa mea personală.”, a subliniat ea.

Care este relația dintre Pepe și tatăl Ralucăi
Fosta parteneră a lui Pepe a clarificat și situația dintre tatăl ei și fostul soț, despre care spune că nu au avut nicio neînțelegere, contrar unor zvonuri.

„Ca să lămureasă şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin. În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent îm ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului. Asta aşa ca să închidem şi subiectul ăsta. În legătură cu relaţia dintre ei, nu are ce relaţie să mai existe atâta timp cât noi nu mai formăm o familie, nu s-au certat, nu sunt discuţii, nu s-a certat absolut nimeni cu nimeni”, a încheiat Raluca Pastramă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close