Monden

Mara Banica, de urgenta cu cel mic la spital! „Dupa ce ca ai copilul cu febra..” Ce a patit acolo:

Mara Banica a luat prin surprindere pe toata lumea, dupa ce a postat aseara pe retelele de socializare un mesaj alarmant. Jurnalista a ajuns cu cel mic la spital, in miez de noapte!

Cand vine vorba de Mara Banica, nu este nevoie de prea multe prezentari, fiind fara indoiala una dintre cele mai bune jurnaliste de la noi din tara. Desi este mereu cu zambetul pe buze si gata sa ofere o mana de ajutor celorlalti, aseara, bruneta a trecut prin momente nu tocmai placute, dupa ce a ajuns cu cel mic la spital.

A povestit intreaga intamplare pe contul de Instagram, acolo una a scris cat de nemultumita este de sistemul medical din Romania, care isi bate joc de oameni. Cel mic prezenta febra, asa ca, in jurul orelor 21:00, jurnalista l-a dus de urgenta la spital pentru un consult si analizele necesare.

PUBLICITATE

La intrarea din incinta medicală, paznicul i-a spus că nu are rost să meargă acum și să revină la 3 dimineața, atunci când nu mai este atât de aglomerat. „Testul e negativ. Dar aventura obținerii lui a fost cumplită. La Matei Bals, portarul care ne-a lăsat înăuntru cu mașina ne-a sfătuit să venim pe la 3 dimineața când nu e aglomerat. Adică..după ce că ai copilul cu febra, îl mai și trezești in crucea nopții pentru un consult și un test rapid. Altfel, oricum te prinde 3 dimineața dacă ajungi la camera de gardă undeva la ora 21.00! Și ce variantă îți rămâne?”, a scris Mara.

În momentul în care a văzut că nu are cu cine să discute, bruneta a decis să meargă la un spital privat. Este de părere că sunt foarte multe familii care prezintă probleme și nu sunt tratate la timp din cauza sistemului medical care nu mai pune de ani de zile accentul pe pacient. Cât despre sistemul privat, nu toți oamenii își pot permite să dea sumele cerute de medici.

Cu toate ca testul celui mic a iesit negativ, Mara a continuat sa-si exprime parerea legata de hotia si mita care exista in spitalele din tara noastra. Vedeta s-a saturat de tot ceea ce se intampla in momentul de fata si a rabufnit.

PUBLICITATE

„Un spital privat, normal. Daca-ti permiti. Sunt sute de familii care nu au de unde sa plateasca 400 de lei pentru normalitatea unei camere de urgenta. De 30 de ani speram intr-un sistem medical decent. Si suntem departe de a-l avea. Extrem de departe. Vreau sa pot alege unde sa-mi platesc asigurarea obligatorie. Vreau sa nu mai fiu fortata sa dau banii pe un sistem bolnav care pute a hoit de la poarta prin mana intinsa a paznicului sau buzunarul lat al infirmierei.”, a continuat jurnalista in postarea sa, potrivit businessnews.ro

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close