Monden

După 25 de ani, emblema PRO TV-ULUI a semnat cu o altă televiziune!

Bebe Cotimanis, vocea emblematică a Pro TV, a plecat din trust, după 25 de ani de colaborare. Din 5 octombrie, actorul va putea fi auzit în spoturile de la Prima TV, dar și pe celelalte posturi sportive ale grupului Clever Media (Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K).

După un sfert de veac în care a dat glas promo-urilor de pe Pro TV și a făcut parte și din juriul Românii au talent, Bebe Cotimanis a decis să schimbe trustul media. Vocea sa a fost înlocuită, printre alții și de omul de radio George Vintilă, scrie pagina de media.

Postul Prima TV a fost achiziționat recent de Clever Media, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. În urma acestei schimbări, vor fi făcute câteva îmbunătățiri în zona tehnică,trecerea la HD, dar și în ceea ce privește conținutul. Noua conducere vrea, totuși să păstreze caracterul generalist al postului.

PUBLICITATE

Celebrul actor și-a găsit sufletul pereche

Bebe Cotimanis trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Dumitru. Actorul a recunoscut faptul că la început partenera sa l-a ținut o perioadă la distanță, însă acest lucru l-a făcut să se îndrăgostească și mai tare de ea.

„Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere”, a continuat actrița.

PUBLICITATE

Artista a povestit că ea și Bebe Cotimanis s-au mutat împreună în urmă cu 3 ani. Aceștia sunt foarte fericiți în locuința lor aflată în Pitești. „Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. Avem (n.r. amândoi) același domiciliu”, a spus Bebe Cotimanis.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close