Monden

Ce s-a ales acum de Elena Cârstea.Anunț dureros:`Am rămas fără dinți…`

În urmă cu 14 ani, Elena Cârstea, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică ușoară din România, a luat viața de la capăt în America. S-a căsătorit și are două fiice, pe care le-a adoptat în urmă cu ceva ani.

Chiar dacă locuiește departe de țară, vedeta și-a ținut la curent fanii cu ceea ce face, așa că postează des mesaje pe contul de socializare.

Recent, ea a povestit că are probleme cu dantura, pe care speră să le rezolve cât mai curând.

PUBLICITATE

Ce se întâmplă cu Elena Cârstea, la 14 ani de când s-a mutat în America. Artista a făcut anunțul pentru fanii ei. „Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc”

„Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai”, a spus Elena Cârstea pe Facebook.

„Nu prea mai am de ce să vin. Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. Mi-e dor de public, de cântat, de toată lumea, pe plictiseala asta ce vrei să faci? Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul sper cât de curând”, a spus Elena Cârstea pe Facebook.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close