Descoperă

Horoscop 22 februarie 2020. Luna plina lasa urme adanci. Balantele si Sagetatorii au mari probleme, Gemenii au o zi de basm

Horoscop 22 februarie 2020. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de sambata, 22 februarie 2020!

Berbec

Ai ceva important de spus si ii privesti pe toti cei din fata ta in ochi. Vrei sa le arati ca esti sincer si ca nu ascunzi nimic. Ai nevoie de sustinerea lor.

PUBLICITATE

Taur

Milioane de ganduri ti se amesteca in minte si niciunul nu este sigur. Inca nu esti hotarat pe ce drum sa o apuci si ai nevoie de un semn, care nu va intarzia sa apara.

Gemeni

PUBLICITATE

Este un moment in care esti impreuna cu oameni dragi, cu prieteni apropiati, cu persoane care te-au incurajat atunci cand ai avut nevoie. A venit randul tau sa le arati cat de mult ii apreciezi.

Rac

Ai trecut de un hop, dar acum esti energic si pus pe treaba. Reusesti sa ajuti un amic care are nevoie de niste bani. O sa ii inapoieze inainte de termen, asa ca nu iti face griji.

Leu

Dezbati intens un subiect cu unii dintre colegi, dar si cu prietenii. Esti direct interesat de acesta si vrei sa afli cat mai multe detalii si noutati.

Fecioara

Te-ai blocat intr-un moment in care te apropiai de sfarsitul proiectului si ai nevoie de o idee. Solutia salvatoare o sa iti fie oferita de o persoana la care nu te asteptai.

Balanta

Oricat de mult vrei sa scapi de o sarcina de la locul de munca, nu vei reusi sa te ocupi cum trebuie de ea. Altfel, o sa fii mustrat de sefi si s-ar putea sa primesti si avertisment.

Scorpion

Inregistrezi un progres demn de lauda si aplauzele vin din toate partile. Ba chiar si de la o persoana din partea careia nu te-ai fi asteptat sa marturiseasca ca esti mai pregatit ca ea.

Sagetator

De la o mica scanteie ajungi la o cearta cu o ruda pe care nu o vrei in preajma ta, dar de care se pare ca nu mai scapi. Totusi, pana seara o sa descoperi o cale prin care o sa reusesti sa faci ce vrei.

Capricorn

Oriunde privesti exista o persoana care are nevoie de ceva de la tine astazi si acest detaliu te agita foarte mult. Spre sfarsitul zilei te izolezi in birou pentru a te asigura ca reusesti sa termini munca.

Varsator

Ore in sir discuti cu o persoana mai in varsta despre un subiect ce va leaga de ceva timp. Invataturile sale te vor ajuta in demersul pe care urmeaza sa il incepi.

Pesti

Ai visat multa vreme la ceva ce te pasioneaza in mod deosebit si acum urmeaza sa primesti un cadou special. Un lucru este sigur: seara nu o sa fii disponibil pentru nimeni.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close