Monden

Ritualul pe care Florin Piersic il are intr-un cimitir din Bucuresti. Chiar nu ma asteptam sa faca asta

Mormantul fostei sotii a lui Florin Piersic, Tatiana Iekel, ce se afla intr-un cimitir din Capitala, este curat, ingrijit, iar odata cu venirea primaverii, marele actor, impreuna cu fiul sau, Florin Piersic Jr, se vor apuca sa planteze flori multicolore, asemeni anilor trecuti.

Regretata actrita Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr si prima sotie a lui Florin Piersic, s-a stins in urma cu aproape 3 ani, la Spitalul Militar din Capitala, avandu-l alaturi pe fiul ei. Actrita nu a fost depusa la vreun teatru din Capitala, la vremea respectiva, asa cum se asteptau apropiatii, caci familia a decis sa tina secret decesul ei, acesta fiind anuntat trei zile mai tarziu, dupa inmormantare. La vremea respectiva s-a scris ca la cimitir, la inmormantare, au fost prezenti doar fiul ei, Florin Piersic Jr si partenera lui, dupa cum marturiseau angajatii cimitirului.

Florin Piersic insa nu ajunge foarte des la cea care i-a daruit un fiu, insa are grija ca mormantul ei sa fie mereu curat, ingrijit, iar lumanarile sa nu lipseasca.

PUBLICITATE

Martorii sustin chiar ca Florin Piersic Jr ar plati lunar o suma celor care ingrijesc mormintele.

“La Tatiana Iekel nu vine multa lume la mormant, una sau doua femei vin, probabil prietene de ale ei din timpul vietii. Fiul ei, sau marele actor Piersic platesc pentru ca mormantul sa fie curat, sa aiba flori multicolore si sa fie lumanari aprinse. Probabil, cand vine primavara, se vor planta iar flori pe mormant”, sustin acestia.

PUBLICITATE

Prima sotie a lui Florin Piersic s-a stins, la 84 de ani, pe un pat de spital

Reporterii CIAO.ro au fost recent la locul de veci al Tatianei Iekel, prima sotie a lui Florin Piersic Jr, si au gasit doua lalele, asezate pe mormant, langa cruce, semn ca a fost cineva recent.

Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr si prima sotie a lui Florin Piersic, s-a stins din viata in mai 2017, la 84 de ani, si a fost inmormantata, in mare secret, intr-un cimitir din Capitala, potrivit ciao.ro

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close