Monden

Mirela Vaida, din nou in pericol. Adriana Bahmuteanu a facut totul public

Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite atunci cand a fost atacata in direct pe platoul de filmare. Vedeta a primit o noua lovitura, agresoarea se afla in libertate, potrivit fabricatinromania.info

In urma anchetei s-a constatat ca femeia nu este un pericol si a fost lasata in libertate, chiar daca are probleme psihice grave si este agresiva.

Adriana Bahmuteanu a fost cea care a postat un videoclip in care apare agresoarea prezentatoarei de la Acces Direct, chiar in momentul in care mergea pe strada alaturi de complicea sa, Lamaia, dupa care a lovit un barbat care a trecut pe langa ea.

PUBLICITATE

„INCREDIBIL!!! Doar in Romania se poate intampla asa ceva!!!

Atacatoarea Mirelei Vaida este pe strada, in mijlocul Bucurestiului si agreseaza alte persoane!!!
Chiar nu si-a dat nimeni seama ca reprezinta un pericol public???

Doar la noi nebunii sunt lasati in libertate!!! Priviti si va cruciti!!! Ii multumesc domnului Florin Niculescu pentru imagini!”, a scris Adriana Bahmuteanu ca descriere la videoclipul postat pe Facebook.

PUBLICITATE

Mirela Vaida, prima reactie cand a aflat ca agresoarea sa este in libertate

„Nu am cuvinte sa-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care traiesc din acel moment. Se face o luna de la atac si acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce sa cer unor femei bolnave, fara adapost. Am ce sa cer unor procurori care sunt platiti de noi ca sa ne apere, care nu stiu sa-si faca datoria sau nu vad acest pericol iminent pe care eu il vad. Sunt revoltata, mai ales ca sunt jurist de profesie. Ma simt in pericol in acest moment si sunt indignata”, a declarat Mirela Vaida, la Antena 3.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close