Monden

Cum arată Denisa, proaspăta soție a lui Flick. Imaginile îți taie respirația!

Denisa Hodișan este cunoscută ca și câștigătoare a titlurilor Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017-2018, dar și datorită Școlii de prinți și prințese Gift of Beauty. La finalul primăverii, ea şi Flick, cunoscutul jurnalist de la Radio Zu, îşi făceau publică relaţia pe reţelele de socializere.

La numai câteva luni de când au anunţat că formează un cuplu, fanii Denisei au avut parte de o surpriză! Aceasta s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Flick, într-un decor de vis, pe o plajă din Creta.

Pentru cei ce o cunosc prea puţin pe soţia lui Flick, domnul Rimă, Ciao vă prezintă un video în care imaginile vorbesc de la sine: Denisa este pur şi simplu răvăşitoare!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Nuntă de vis şi iubire fără limite

Flick și Denisa Hodișan au devenit soț și soție, iar evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, în Creta. Cei doi îndrăgostiți i-au ales ca nași pe Daniel Buzdugan și pe soția acestuia.

„Sunt cea mai norocoasă și fericită mireasă din lume. Să te am ca soț iubit este o adevărată binecuvântare din cer! Mulțumesc! Flick Domnul Rimă pentru nunta noastră perfectă pe insulă, pentru inelul meu perfect (la care cred că orice fată visează), pentru cât de uimitor ai pregătit fiecare detaliu al zilei noastre perfecte. Îți mulțumesc pentru cât de special m-ai făcut să mă simt din secunda în care te-am cunoscut, și vreau să știi că a trăi cu tine este ca și cum ai trăi într-un basm.

Încă de la început, am fost doar eu și tu, iar acest lucru m-a făcut să realizez că este tot ce avem nevoie în această viață pentru a fi completă. Nu mai am ce să cer mai mult de la viață… Tu ești totul pentru mine. Tu ai fost tot timpul. Tu ai fost❤️ Te iubesc!”, a scris proaspăta mireasă pe pagina sa de socializare.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close