Descoperă

Horoscop 21 februarie 2020. Luna plina aduce dorinte implinite pentru Lei si Sagetatori, dar si cu ghinioane pentru Berbeci

Horoscop 21 februarie. Luna Plina aduce schimbari majore pentru fiecare zodie

Berbec

Ziua este tensionata, mai ales la locul de munca. Se construieste aspectul de Luna plina in Semnul Fecioarei, astfel ca bat clopotele schimbarii in plan profesional. Se incheie o activitate profesionala, o etapa importanta, iar raporturile tale cu munca si implicatiile ei vor fi cu totul altele de acum incolo. Este momentul sa decizi ce faci mai departe in campul muncii. Gandeste-te la o noua ocupatie!

PUBLICITATE

Taur

Relatiile sentimentale intra intr-un proces de reconfigurare, declansat de aspectul de Luna plina in Semnul Fecioarei ce se va forma spre seara. O relatie amoroasa veche, fie isi modifica termenii si conditiile de desfasurare, fie se incheie definitiv. Se recomanda prudenta si discernamant, pentru ca subiectivismul in aprecieri este la cote periculoase. Si relatia cu copiii se va schimba spre binele tuturor.

Gemeni

PUBLICITATE

Se intrezaresc schimbari importante in segmentul familial, cu efecte pe termen lung. In Semnul Fecioarei se va forma spre seara aspectul de Luna plina, impulsionandu-te sa-ti revizuiesti pe de o parte atitudinea fata de membrii familiei si rude, iar pe de alta parte, casa va deveni de acum incolo, centrul universului pentru tine. Fii alaturi de cei dragi, implica-te serios in treburile casnice si bucura-te de toate!

Rac

Este momentul sa inchei unele relatii cu persoanele din anturajul apropiat. In Semnul Fecioarei se formeaza aspectul de Luna plina, oferindu-ti sanse sa intelegi cine iti este cu adevarat prieten si cine doar profita de pe urma ta. Mentalul este tensionat, astfel ca sunt sanse sa obosesti sau sa gafezi serios daca te afunzi in activitati intelectuale si discutii ample. Calatoreste cu prudenta si evita promisiunile!

Leu

Veniturile tale pot creste astazi in mod surprinzator, ajutate fiind de formarea aspectului de Luna plina in Semnul Fecioarei. Reorganizarea bugetului de venituri-cheltuieli si discutiile cu specialisti in investitii financiare au sanse bune. Din colaborari sau dinspre partenerul de viata iti vor veni informatii pretioase legate de bani si favoruri. Evita cheltuielile extravagante si hazardarea in planuri iluzorii!

Fecioara

Foarte importanta este aceasta zi, pentru ca tocmai in Semnul tau zodiacal se construieste aspectul de Luna plina. Debaraseaza-te de idei, tabuuri, planuri si relatii care te tin in loc sau care-ti consuma prea mult resursele materiale si energia vitala. Rasfata-te cu o plimbare in aer liber sau cu o sedinta la un salon de intretinere corporala. Spre seara iti vor veni in minte revelatii despre cum sa atingi succesul.

Balanta

Pe cai mai putin obisnuite primesti astazi informatii deosebite, pentru ca in Semnul Fecioarei se construieste aspectul de Luna plina. Se recomanda odihna, evitarea stresului si spatiile aglomerate. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca se pot evidentia afectiuni ale sistemului digestiv si ale extremitatilor picioarelor. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si intervantiile chirurgicale.

Scorpion

O zi controversata. Prima parte a zilei aduce forfota in plan profesional si multe discutii oficiale cu sefii sau colegii de serviciu. Fii prudent si vorbeste direct si la obiect. Spre seara se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Fecioarei, astfel ca este dificil sa stabilesti clar cine te sprijina cu adevarat si cine doar doreste, in secret, sa profite de pe urma ta. Un prieten iti sare in ajutor in chip minunat.

Sagetator

Gandurile si eforturile tale se concentreaza astazi pe segmentul profesional, in special pe relatia cu sefii. Este o zi deosebita, pentru ca spre seara se construieste aspectul de Luna plina in Semnul Fecioarei si te ajuta sa finalizezi cu succes sarcini de lucru, responsabilitati profesionale sau discutii incepute demult si care, din varii motive, ramasesera nefinalizate sau neintelese. Un final de etapa importanta.

Capricorn

Se pot lamuri aspecte financiare privitoare la veniturile pe care le obtii dintr-o activitate profesionala. Ai sanse sa afli informatii interesante despre filozofia financiara aplicata la locul de munca, pentru ca in Semnul Fecioarei se va construi spre seara aspectul de Luna plina. Pe de alta parte vei reusi sa te debarasezi de idei, conceptii si planuri de viata care iti obstructioneaza progresul.

Varsator

Se contureaza schimbari in plan financiar, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Fecioarei. Este vorba fie despre lamurirea unor plati sau datorii fata de altii, fie despre achitarea propriu-zisa a acestora. Sunt posibile dialoguri tensionate pe seama banilor si bunurilor comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Se recomanda prudenta, calm, rabdare si evitarea investitiilor pe termen lung.

Pesti

Saptamana debuteaza cu formarea aspectului de Luna plina in Semnul Fecioarei, oferindu-ti sanse bune de a incheia parteneriatele care nu mai functioneaza. Pare dificil sa te desprinzi din situatii si relatii cunoscute, confortabile intr-o anumita masura, dar o alegere tot trebuie facuta. Priveste atent la ceilalti, la partenerul de viata, la actiunile comune desfasurate cu altii. Pastreaza doar ce iti dicteaza sufletul.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close